Sevgiliniz size eski sevgilisinin ismi ile hitap etse tepkiniz ne olur?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 904 gün önce görüldü

Sevgiliniz sşze eski sevgilisinin ismi ile hitap etse tepkiniz ne olur?

• İnsanlık hali ayrılmazdım

Kullanılan: 6 15.4%
  • Trip atardım

Kullanılan: 2 5.1%
  • Ayrılırdım

Kullanılan: 5 12.8%
  • kararsızım

Kullanılan: 1 2.6%
  • O anki ruh halime bağlı

Kullanılan: 13 33.3%
  • Diger(Belirtiniz)

Kullanılan: 12 30.8%

• Kullanılan toplam oy
    39
Birincisinde bir şey demezdim ama ikincisinde ağzını burunu kırardım. Bu konuda üçüncü şansı vermem ne yazık ki.

Boşarım hemen sevgilimi...:zuha::zuha:

Dalgınlığına gelmiş olabilir. Dedikten sonraki tepkisine bakarım ona göre adım atarım.

Insanlik hali bu her sey olabilir, belki gercekten yanlislikla söyleyecek ama hayatinin hatasini yapmis olacak cünkü itinayla basinin etini yerim. Unutmam bunu, kurar da kurarim, senaryolar yazarim cok pisman olur. Kiyamadim bak simdi. :cici:

Hayatım Boyunca Hiç Sevgilim Olmadı O nedenle Hiç Düşünmedim Fakat

İnsanlık hali ayrılmazdım

Her insanin gecmisi olur yanlisi olur birdefa derse sinirlenirim belki cok kirarim ama ikincide onune gecemeyecegim ofkem olur bunda da iliski diye birsey olmaz.Çok şerefliyse 2defa denemez zaten

Bazen özellikle ben sorduğum haldr anlatyor ama adnı anmadan bana onun adı ile seslendiğinde önemsemediğim bi erkek olsaydı takmazdım ama sevgilimi aşırı kıskandgm icin ayrılıga dayanmaz sonu eminim ama kafamda bile kurgulayamadgm bi acı cekerim ve acıtırım onu.

Kaçsın saklansın bir yerlere :D Ayrılırdım hızlıca

İnsanlık hali ayrılmazdım
Dikkat etmesi için uyarırdım.

Çok sinirleneceğim kesin sonuç nolur kestiremiyorum :D

olabilir ağzından kaçmış olabilir insanlık hali de bu sık sık oluyo sa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama.

aha işte bu benim başıma geldi. kızın ismi burcuydu gittim ceren diye hitap ettim. :/
şimdiki sevgilinizin de eski sevgili olma yoluna girdiğini gösteren olaydır kendisi.

Geri