Sevgiliniz size eski sevgilisinin ismi ile hitap etse tepkiniz ne olur?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 904 gün önce görüldü

Sevgiliniz sşze eski sevgilisinin ismi ile hitap etse tepkiniz ne olur?

• İnsanlık hali ayrılmazdım

Kullanılan: 6 15.4%
  • Trip atardım

Kullanılan: 2 5.1%
  • Ayrılırdım

Kullanılan: 5 12.8%
  • kararsızım

Kullanılan: 1 2.6%
  • O anki ruh halime bağlı

Kullanılan: 13 33.3%
  • Diger(Belirtiniz)

Kullanılan: 12 30.8%

• Kullanılan toplam oy
    39
Bir defa olursa olabilir insanlık halidir derim de 2 ve daha fazlası olursa sıkıntı

Fazla cesursun deyip alırım ifadesini.

o kadsr sene olmuş hangi eski sevgili ulaann yemem bu numaralari derim :p

Tamamen o an ki ruh halime bağlı.

o anki ruh halime bağlı olurdu tepkim ama çok pis bozulurdum ben bozulunca hiçbir şey hayra alamet olmuor genelde .s.s

Bunun için ilişkisinin yeni bitmiş ve hemen yeni bir ilişkiye başlamış olması gerekir. Öyle bir insanla da ilişkiye zaten başlanmaz. Deri değiştirmeden başka bedende yeni birisi olmaya çalışmak ne manasız olur.du.

Büyük bir ihtimal artık sağlam bir birliktelik olmazdı olamaz da, sonuç; ayrılık

Bi kere başıma geldi, kavga esnasında onun ismini telefuz etti, o an hararetten çok anlamadım ama sonradan aklıma geldi, tekrar kavga çıkarttım, ayrıldık :cici:

büyütmeye gerek yok !!! önce iyi günde kötü günde ne yaşadıklarınıza bakın

(şaçma olay çıkarma bahaneleri)

Yakarım bu gezegeni dermisim :D
Valla eski kız arkadaşını dinlemiş eski Sevgilimi karşılıklı anlatmış biriyim xd

Bu tarz şeyler bi ilişkide ki en saçma bahaneler olabiliyor düşününce. Size saygısızlık ettiğini düşünmek yerine düşüncelerini sizinle paylaşmasına izin verseniz aslında iletişim kurabileceginiz güzel bir ilişki yaşarsınız diye düşünüyorum bunun dışında bir de aklı başkasında olup bunu yapanları tenzih ediyorum onlar öylesine yaşayanlar.

Ben sevdiğim adamın yaşadığı aşk acisini dahi onun ağzından duymak isterim.

İlk defa yaparsa pek kaaleye almam ama bu sıklaşırsa o anki ruh halimle ayrılabiliriz de.

Geri