Sevgiliniz size dünya senin etrafında dönmüyor dese?

• Kullanıcı Emare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü

Sevgiliniz size dünya senin etrafında dönmüyor dese ne yaparsınız?​

Genel anlamda haklı bir söylem çünkü tüm dünyayı kendi algısından ibaret sananlar var ve bu insanların başka yaşamlara, tercihlere hiç saygısı olmuyor. Kendi adıma uzak durduğum ya da mesafeli davrandığım kişilerdir.

Sevgili söyleyince ise biraz kişiyi kırsa da "Benim kararlarıma saygı duy ya da yaşam alanıma karışma" anlamında söylenmiş de olabilir. İlişkinin boyutuna göre karar verip ne amaçla söylediğini anlamak gerekiyor ve şayet bıkkınlık varsa çok da zorlamamak gerekebilir.

Bu cumleyi kurduysa sana haketmissindir yolu vermiştir sana .

Senin de dönmüyor derdim.

Haklı bir söylem ne kadar kızsakta merkeze şahısları koyduğumuz zaman ruhsal bir düşüş yaşıyoruz. O yüzden dünya kendi etrafında dönmeli ve herşey dengeli olmalı.

Seninle birlikte olmak dışında benim de bir hayatım var, sorunlarım var, tercihlerim var, kendi dünyam var anladım. Hayat senin etrafında dönmüyor, yüzümün asıklığının nedeni sen olmayabilirsin. Öfkemin hedefinde sen yoksun. Varsan da eşeksin ki anlayamıyorsun diyor. İsyandır, kırgınlıktır. Bence yani ve onu dinlemek gerekir.

Biliyoz olum derim.

Bunu bana önem verdiği için söylemiştir. Bunun üzerine güzel bir yemek ısmarlamaya değer.

Geri