Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgiliniz size "Arkadaşın çok güzel / yakışıklı" diyebilir mi, diyemez mi?
Yani durduk yere diyorsa sıkıntı çıkarırım dayı sen hayirdir yani????? Ama mevzu olur, yeri gelir söyler normaldir. Göz var sonuçta, goruyoruz. Bir de tanımadık birini, ünlü birini güzel bulmasi ile yakın çevreden birileri hakkında yorum yapmak bence çok ayrı.
Tabi ki diyebilir sonucta benden daha yakisikli insanlarda var, goze bir sey yapamassin. Ruyasinda onui gorse ne yapabilirsin ki? Dostum hic bir sey yapamassin o yuzden kafana takma. Ayrica kiskandirmak icin sorup sormadiginida az cok anlarsin. He durmadan soylerse bir kac kez;
Bitch ne istiyorsun threesome'mı? Diye nazikce sorarım.
Cunku bu tarz seyler yasayan arkadaslarim vardi. Bana da olmustu ama yapicak bir sey yok. Daha yakisiklisi varsa kaderine boyun eğiceksin. Ya da birlikte oldugun kisiyi gozden geciriceksin. Nymphomaniac bir hatunla birlikteysen de aglayamayacaksin. (extrem ortamlarda tanistiginiz kadinlar haric normal insan evlatlarinda farkli)
Normal bireylere indirgersek durumu;
Sonucta kiskanmak cikaranin degil kiskanilan ile kiskanan arasinda olan bir mucadeledir.
Hic kimse icin yok beni begenmiyor, yok baskasini yakisikli buluyor diye tribe girmeyin hayatin bir parcasi bu tip olaylar..
Ulkede bosanmak istedigi icin karisini ve ailesini katleden adam haberi goruyoruz haberlerde.