Sevgiliniz sizden uzakta telefon konuşması yapsa aklınıza ilk ne gelir?

• Kullanıcı Noura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 1436 gün önce görüldü
''what if he's from the italian mob? could it be?''
1648160128705.png

İşkillendirici bir durum..

Telefonda ne kadar erkek isminde rehber varsa hatim inmek farz olur.f

"bahsi geçen konunun icadından başlayıp, bugününe dair görüşlerini ve dahi geleceğine dair ön görülerini aktardığı" aklıma gelir.
zeytin gözlü edebiyatçım pek sever :emoji_two_hearts:

güven varsa hic birsey gelmez aklima

Bilmem gereken bir şey varsa söyler zaten. O halde bilmemem gereken bir durumdur.

hımmm hiç oralı olmam biryerde oturuyorsam masada telefonumla uğraşırım bende : P

İlk açtığında hitap şeklini duymam lazım. Ondan sonra uzaklaşabilir.

Ailevi meseleler olabilir, anlayışlı olmak lazım. Belki kocasıyla-karısıyla falan aralarında problem vardır yani.

ulan hayat… hemen bin tane senaryo kurmaya başlamaca…. umarım canım sevgilim beni buna itmez :((

Kafada kuranlar için cehennem senaryosu.
Görüşmesi bittikten sonra kendisine sorarak bu cehennemden kurtulabilirsiniz...
Samimiyet ve yakınlık derecenize göre değişkenlik gösterebilen bir durumdur,aile bireylerinden biriyle de görüşüyor olabilir.

Ben birilerinin yanında telefonda konuşmayı sevmiyorum geriliyorum haliyle onuda normal karşılarım

Umarım böyle bi şey yaşamam, içime kurt düşer.
İrdelerim sıkıntı çıkar.

İşle ilgili olabilir. Beni ilgilendirmiyorsa en doğrusu uzakta konuşması.

Az bile , hastanelik edip ayrilmak en dogrusu. Bu herkesin kaldirabilecegi bir sey degil. Oyle cok ses var duymak icin yada cekmiyor falan gibi mumkunati olan seylerede inanmamak lazim. Cunku bu durumlar cok cok imkansiz ihtimaller , yok cekmiyor , yok ortam gurultulu. Hadi be ordan olur mu boyle bisi ya allah belalarini versin bunlarin her yerde ceker telefon ve heryer her zaman sessizdir. Ya asabim bozuldu zangir zangir elim ayagim kusura bakma kardesim. Boyle bir sey olabilir mi ya!

Geri