Sevgiliniz işten sonra bazı iş arkadaşlarıyla birlikte eğlenceye gidecekmiş.

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Sevgiliniz işten sonra bazı iş arkadaşlarıyla birlikte eğlenceye gidecekmiş. Bu durumu size telefonla bildiriyor.

o nasıl imza lan öyle kızın donu düşüyo

konuda öyle bi ima var ki sanki izin istemek zorundaymış gibi. :ddd kimsenin sahibi değiliz gitsin tabii ki. ayrıca aynı şey benim için geçerli olduğunda sorun yaratmaması da önemli bu durumda.

Ben de gelmiyim mi yani? diye bir sorarım, hayır derse kaderime boyun eğerim. :d
malumat hanımın söylediği gibi, aynı durum benim için geçerli olduğunda sorun çıkarmaması önemli.
tşkler.

Benim için problem olmaz gidebilirsin hayatım.

Yıllarca maço oldukta noldu ? Tombul taslak.

Anlamadim sorun nedir tam olarak ? bildiriyor gidecegini sonra ?

Yani diyoki, sana telefon açıyo, ben eğlenceye gidiyorum diyo. Tepkin ne olur?
Ben mesela sorarım kimlerle gidiyosun diye. Alkolik Şule de sizinle geliyosa izin vermem derim. İçince kendini kaybediyo ona buna yavşıyo şıllık

Yani diyoki, sana telefon açıyo, ben eğlenceye gidiyorum diyo. Tepkin ne olur?
Ben mesela sorarım kimlerle gidiyosun diye. Alkolik Şule de sizinle geliyosa izin vermem derim. İçince kendini kaybediyo ona buna yavşıyo şıllık
yav ortada soru yok ki, futbolcu gunluk hayatinda ne yasiyorsa onun anketini aciyor. Sevgilisi aramistir bunu muhtemelen is arkadaslarimla eglenmeye gidiyoruz demister, Futbolcu da aaa dur hemen konusunu acayim demister .p Izin olayina gelince en son ergenlik yaslarimda izin istiyordum ben. Bi'de is arkadasini insan sevgilisinden esinden daha cok goruyor gunluk hayatinda, eglenmeye gitmis cok mu yani ? .)

Daha ne yapabilir ki? Bana gelip ayaklarıma kapanarak mı soracak? Hoş izin olmasa da olur. Haber de edebilir. Sonuçta evli değiliz. Haa evlenince, o zaman sıkıntı. :p

erkek arkadaşın erkek arkadaş terörü işte. adamlardan bana sıra gelmiyo zaten.

malumatı isyan ettiren hayat bize neler yapmaz..

İş arkadaşlarının hepsini tanıyorum hatta erkek olanları samimi olarak tanıyorum.Ondan gidebilir.

Eğlensin de gelsin tadını çıkartsın. Eğlenemezse sıkılır, bunu istemem işte.

Geri