Sevgiliniz ilk randevuda "Alman usulü" hesabı paylaşmayı önerirse tavrınız ne olurdu

Konu sahibi son olarak 1437 gün önce görüldü
Sevgiliniz ilk randevuda "Alman usulü" hesabı paylaşmayı önerirse, tavrınız ne olurdu?​

Oldum olası sevmem öyle durumu. Sadece sevgili ile değil arkadaş ortamında da herkes üç kuruşluk hesaba saldırıyor 4-5 parçaya bölünüyor. Hesabı kapatırım bi sonrakini onlar öder işte. Ama sevgilide olmaz öyle şey derim ödetmem. Sonuçta yedik içtik ne farkeder.

Uleen ne pinti adam çıktı bu derim:hıı:

Muhtemelen tepki göstermem.. Zira herkesin yaşamı ve bütçesi farklı.. 3 aşağı 5 yukarı birlikte ödenir.. Hesapları erkek öder diye yazılı bir kural var da ben mi bilmiyorum..

Erkek öder diye kaide yok ama erkek olsam erkekliğime yakıştıramazdım şahsen. Bir de ilk buluşma yani. İlişki ilerledikçe ortaklaşa ödenebilir.

İlla erkek ödeyecek gibi bir durum yok ama ilk buluşma olunca tabi ortaklaşa olmaz gibi (:
Ben erkek olsam ödetmezdim (:

Olması gereken bu, nesi tuhaf? :nopsrn:
Şahsen erkek olsam hesabı bu şekilde ödedik diye tavır yapan bir kadını hayatımda istemem.

Para hesabi yapmak normal malum hayat şartları gercekten zor.Ama böyle bir adam benim hayatimda olamaz.Desin ki;
Cay içelim simit yeyelim başım üstünde yeri var ama bu sekilde yuregime hitap etmez.

Olur tabi benim hesabımı ödemek zorunda değil ki.

Geri