angie
Elmas Üye
Aldığı nefesi bile değiştireceğine yemin edebilirim ama ispatlayamam… fjklsYürüdüğüm yolu bile değiştirmem.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aldığı nefesi bile değiştireceğine yemin edebilirim ama ispatlayamam… fjklsYürüdüğüm yolu bile değiştirmem.
Beni tanımamış olmana veriyorum bu lafını ;dAldığı nefesi bile değiştireceğine yemin edebilirim ama ispatlayamam… fjkls
Bir hafta sonra raporlanacak bu mesaj oflu61 forumda bu mesajı siler misiniz lütfen diye ….mini etekler, deri ceketler, harley botlarla motora biner eski lara yolunda piyasaya çıkardım
çok şükür kocam geldi tarzımı değiştirdi..
en üstün ibadet kocaya itaattir kızlar unutmayın
üye olmadan sana instadan yazarsa raporlamasını kabul eder misin doğruyu söyleBir hafta sonra raporlanacak bu mesaj oflu61 forumda bu mesajı siler misiniz lütfen diye ….
@HosgeldinHarunAbi serocum, şu mesajı da harf hatası olarak raporladım. benim istediğim gibi değil, BENİ İSTEDİĞİ GİBİ olacak...... teşekkürler.....Evet benim istediğim gibi değiştirir
YoOoOo......@HosgeldinHarunAbi serocum, şu mesajı da harf hatası olarak raporladım. benim istediğim gibi değil, BENİ İSTEDİĞİ GİBİ olacak...... teşekkürler.....
Hayır #TeamOfeliyaüye olmadan sana instadan yazarsa raporlamasını kabul eder misin doğruyu söyle