Sevgiliniz için giyim tarzınızı değiştirir misiniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İster istemez karisiyorsun karisiyor
Guzel olmus
Begenmedim gibi seylerle karisabiliyoruz

Bana karışmışsa kıyafetime mi karışmayacak, karışsın! Hoşuma gider.D

Allasın pullasın öyle karışsın.dd

Kişi kendini bilince karşıdakinin söylemesine gerek yok.

giydirdikleri içime siner, gözüme hoş gelirse olabilir.
- şortuma dokunma! -

Kendisi bir imaj maker ise neden olmasın? Aksi halde ne giyeceğime ben karar veririm.

Degistiririm ama karsi taraftan gelen bi talep olmamali bu
ben seviyorum hayatima aldigim insanlar vasitasiyla degismeyi, dönüsmeyi, ona daha iyi hissettirecek kivami tutturmayi. İkili iliskilerde degisimin temeli illa ataerkil bi düsünceye dayanmayabilir. En cok ben erkegim savasi vermeyi tercih edenler gidip babayla olan iliskilerini düzeltmeye bakmalilar bence once
Müdahaleci insan sevmek degil bu, savundugum bu da degil zaten, ince bi cizgi var
Partner "bu renk sana cok iyi olmus/olmamis" diyebilir ama ne ay plajda ciplak güneslen erkekler sana baksin diyen ne de kollarin görünmesin kimse sana bakmasin diyen adami severim
bi erkekte ilk öncelik disari ciktigimizda baska erkeklerle ilgilenmesi degil benimle ilgilenmesidir(yoksa su sana bakti bu sana bakti diyene hii öyle mi deyip geciyorum cünkü ben görmüyorum, o da görmemeli, görüyorsa sıkıntılıdır zaten, gercek faydasizlik tanrisidir, kacmali)

Çok uçuk kaçık şeyler olmadığı sürece evet değiştirebilirim. Zaten bir tarzım yok öyle aman aman. Bir kadın gözü ile giyinmek bence daha iyi olabilir.

hayatımda biri olmayınca:

asla, katiyen değiştirmem.....

hayatımda biri olunca yaptığım kombinler:

IMG_4909.jpeg

Geri