Sevgiliniz için arkadaşlarınızdan vazgeçer misiniz?

Konu sahibi son olarak 1259 gün önce görüldü
Hayır... Hepsinin yeri ayrı ve özeldir. Birbirlerine müdahale etme şansı vermem.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Belli bir olgunluk seviyesine erişebilmiş olan sevgili, eğer size zarar verdiğini açıkça görmüyorsa, sizi arkadaşınızdan uzaklaştırmaya çalışmaz.

İmzalarda karar kılamayan arkadaşlardan vazgeçerim.

Ya ben aslında başka bişeye değinmek istiyorum geçen yolda yürürken bir kız sevgilisi ve kızın arkadaşı yürüyorlardı. İstemeden de olsa duyduk bişeyler çocuğa kızdan çok kızın arkadaşı naz niyaz yapıyordu. Bence herkesin yeri farklı olmalı çok birleştirmeden yanyana getirmeden herkesin kendi özel alanında ilerlemesi en doğru olanı. Çocuk gibi gittiğin yere arkadaşını taşımamalı.
Hatta bana kalırsa arkadaşlığın içeriğini karşı taraf çok bilmemeli. Laçkalaşıyor sonra.

Herkesin kendi yaşam alanı var, yanlış bir şey görmeden edilen saçma müdahaleler zaten ilişkiyi bir süre sonra bitirir.
Manito bulunca değişen insanlardan nefret ediyorum. Burada da var.

olm ben 32 yaşındayım. sevgilim/sevdiğim kadın ile arkadaşlarım arasında seçim yapmak zorunda kalmam. biz, birbirimizi süregelen yaşantımızla kabullenir, o yaşantıya dahil oluruz. bu toyluğun muhatabı 15-20 yaş aralığındaki gençler, keza o yaş aralığı için de makul davranışlar.

Niye vaz geceyim ya...niye?

Soruyu cevap vermeye değer bulmuyorum. Süreyya gelip "bu da cevap sayılır." diyebilir ama. Felsefeyi sever kendisi.

Birisini tanıyorum böyle, bir yıldır bırak aramayı selam bile vermiyor.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Sen napıyorsun sessiz sessiz ya ?
Sende ona selam verme hainmiş demek Sjsjsj
Benle alakalı değil bir arkadaş ile. Diyorum zaten bırak seni satan hırboyu.
Zor bela yılkar sonra bir hatun bulmuş yanından ayrılmıyormuş.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Evet ayrılınca geri dönerim arkadaşlarıma

Geri