Sevgiliniz hakkında tavsiye veren arkadaşınızi dinler misiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer bence )

Tavsiye değil de birtakım öngörü ve bilgiler verildi. Doğru da çıktı. 2024’ün sonunu hayal kırıklıklarıyla kapattım…

Evet ama kendi bildiğimi okurum sonra o tesviyeyi veren arkadaşa yakarırım hiç sekmez
Neyse canım arkadaşım <3

• Beğen
Tepkiler: Aze
Evet dinlerim... Ama genelde ben ne istiyorsam onu yapmış bulunurum farkında olmadan....

Tamam hiçbir şekilde iletişime geçmicem knk o kaybedecek dediğim günün çok akşamında olmuştur,
biz barıştık arkadaşlar lütfen onun burnu hakkında daha fazla kötü yorum yapmayın dediğim.....

• Hehe
Tepkiler: ne
Dinlemek değil de sorgulamama vesile olabilir belki.

Lakin her arkadaşım değil. Kendi ilişkisine göre paye biçerim. Toksik ilişkiler arasında dolanan biri ne dese bana umrumda olmaz misal.

Biri size görüş sormadıkça hiçbir konuda hiç kimseye tavsiye vermemek gerekiyor yoksa hayatına karıştığınız ya da ona ve kararlarına güvensizlik duyduğunuz hissine kapılacaktır.

Görüş sorulursa uygun bil dile ile ifade edilebilir yoksa durup dururken akıl verilmesinden kimse hoşlanmaz.

Genelde dinlerim ama yapmam
Bir best friend özelliğidir kızlar bilir kfkelfkf

Görüş sorulursa uygun bil dile ile ifade edilebilir yoksa durup dururken akıl verilmesinden kimse hoşlanmaz.
Katılıyorum ve fakat ekliyorum da ;

Görüş sormayacaksa anlatmasın da bir zahmet. Anlatıyorsa bu fikir sormaktır da. Tepkisiz anlatmak istiyorsa bir insana değil, duvara anlatabilir. İnsana anlatıyorsa, insan yorum illa ki yapacaktır.

Katılıyorum ve fakat ekliyorum da ;

Görüş sormayacaksa anlatmasın da bir zahmet. Anlatıyorsa bu fikir sormaktır da. Tepkisiz anlatmak istiyorsa bir insana değil, duvara anlatabilir. İnsana anlatıyorsa, insan yorum illa ki yapacaktır.
Elbette ancak o noktada cümleleri iyi seçmek gerekiyor yoksa damdan düşer gibi konuşmayı, açık sözlü olmak zannedenler var.

dinlerim; sadece dinlerim

Beni, ailemi, kültürümü ve çevremi bilen biri ise evet dinlerim. Çünkü sevgili olduğumuz kişilere karşı doğal olarak olumlu bir bakış açısıyla yaklaşırız, bazen kusurlarını görmezden gelir ya da olduğundan daha önemsizmiş gibi algılarız. Buna aşkın gözleri kör etmesi diyoruz. Özellikle ilişkinin başlarında, duygu yoğunluğu yüksekken onun hep güzelliğine, fiziksel durumuna (erkek olarak) yönlerine odaklanırız ve eksik yönlerini göz ardı ediyoruz. Ancak zamanla o duygu yoğunluğu azaldıkça bu kusurlar daha görünür hale gelebilir. Kusurlar tamamen görmezden gelinirse, ileride hayal kırıklıkları yaşanabilir. O nedenle ilişkin başlarında kısmen de olsa arkadaşları da dinlerim.

Aramızdaki ilişkiyi bizden daha iyi kimse bilemez, o yüzden kulak ardı edilmesi daha mantıklı.

ne tavsiyesi verecek
benim canımı sıkmasın

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bana sorun analiz yeteneğim efsodur. Şu kız oynak bu kızdan uzak dur bunla kenks ol derim

Geri