Sevgiliniz Doğum Gününüzü Unuttu Ne Yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 3037 gün önce görüldü
Sevgiliniz Doğum Gününüzü Unuttu Ne Yaparsınız?

kuserim yaa surat yaparim ama thomas 30 kusur yere not aldi unutmaz heralde :D

İçinde olduğu durumlara bağlı birazda çok kötü döneme gelmiş olabilir doğum gününüz(:

Böyle şeylere önem vermem pek.

Gun boyunca hatirlamazsa,gecenin sonlarina dogru soylerim.
Cok da kirilmam.

Unutan arkadaşlarımla arkadaşlığımı gözden geçiriyorum. Bu durumda ayrım yapmam ilişkimi gözden geçiririm. Şahsen hayatımın en özel günü doğum günüm, değer veren bi insan nasıl unutur ki?

Çok üzülürüm ama ona çok da belli etmem takmamış gibi davranırım

Unutsa bile facebook hatirlatir sıkıntı yok.d

Ben kendi doğum gününü unutan ve tekrar unutabilecek potansiyelde olduğum için, birşey yapmam, hatta mutlu olurum, ben de özel gün mefhumu yoktur çünkü, sevmem.

Bu konularda ben de çok unutkan olduğum için çok fazla kırılmam, sadece unuttuğunu hatırlatırım..

Unuttuğum cok olduda unutuldugum olmadii :p amaa olursada sağlık olsun derim hatirlatir hediyemi 1 gün geçtę olsa alirimm :D:

Hiç doğum günümü hatırlayacak kadar beni seven bir sevgilim olmadı ki ya akılları başka yerdeydi ya da kendileri

ben bile kendiminkini unutuyorum sorun değil..sadece bende onunkini unuturum :D

Sevgilimin unutmayacagından eminim diyelim ki unuttu kırılırım sanırım ama uzatmam ayrıca bende onun doğum gününü unutarak misilleme yapmaya çalıdmam:)

Ben teklif ederim kutlayalım mı diye, çok önem aksetmiyor sonuçta

Topuklarından vururum. :D
Unutmasına imkan yok ben bir kaç ay önceden gün sayarım doğum günüme doğru, oda mecbur garibim ne yapsın benimle birlikte sayar işte.
Ayrıca ben unutmuyorsam oda unutmasın ben unutursam o yine unutmasın. :D

Geri