Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız

• Kabul Etmezdim

Kullanılan: 24 40.7%
  • Karşılığında ben de ona bir şeyi yasaklardım

Kullanılan: 9 15.3%
  • Kabul Ederdim

Kullanılan: 12 20.3%
  • Diğer

Kullanılan: 14 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    59
Bir Network Manager'dan böyle birşey isteme lüksü yok, aç kalırız :p

Kimse için değmez arkadaşlar
O.sizin için nelerden vazgececek madem o da girmesin

Neden desin, gerizekalı mı benim sevgilim ? :aeg:

Yakaladım seni kfkdk demek habersiz girersin. Kddk

images

Kimse kimsenin özgürlüklerini kısıtlayamayacağına göre öyle bir adamdan da sevgili olmuyor En azından bana :):)

Ne münasebet ayol bunu teklif bile edemez

Hayatının internet kablosu fişine bağlı olduğunu düşündürten sevgili beyanı.Hani oluryordu ya hastanelerde, hastanın hayatta olduğunu ifade eden, bip bip bip sesiyle dalgalı bir diyagram çizen cihaz vardı. Heh işte, aynı onun gibi, sanki internete girince o çizgi dümdüz çıkacakmış da o bip sesi kesilip süreklilik olacakmış gibi bir şey beliriyor zihnimde. Bu yüzden hastayı kaybediyorsak kaybedelim efendim. Hiç umurumda değil. Hatta internet kotama ek paket alırım gözleri açık gitsin. La havle vela...

karşı taraf bana güven sağladıysa karışmam ama sağlamdıysa zaten karışacağım biri de olmaz çeker gider

Valla herkes tutturmuş hayır demiş yada geneli böyle düşünmüş demekki sevgide yarım arkadaş. sevdiğimden önemlimi yani.

İnternet hayatın bi parçası artık girmicem desem yalan söylerim karşımdakide yalan söyler dürüst olmak lazım

bu soruya ciddi ciddi cevap verenlerin yanında, bir de "sevgilimden önemli mi" diyen olmuş. ağlıyorum. böyle bir cümle kuran yallah rakka'ya.
lan sen internetimden önemli olabilir misin köpekkkk ben bu internetle vay delikanlı gönlüm vay dinliyorum??

Bilmem ki, okadar kusursuz olmalıkî benden bunu istiyosa 1.60boyu olupda bunu benden istiemez

Geri