Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız

• Kabul Etmezdim

Kullanılan: 24 40.7%
  • Karşılığında ben de ona bir şeyi yasaklardım

Kullanılan: 9 15.3%
  • Kabul Ederdim

Kullanılan: 12 20.3%
  • Diğer

Kullanılan: 14 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    59
screen-shot-2014-05-20-at-2-03-41-pm_featured.png

Sevginin böyle basit kıyas sözcükleri ile ölçülmesinden hoşlanmam. Makul sebepler sunuyorsa neden olmasın ama "beni seviyorsan" ile başlıyorsa bencillik barındırdıgını düşünürüm.

Beni seviyorsan, işi bırakırsın da diyebilir ileride. Ya da benzeri ya da yakın şeyler...

Ben, ben, ben. Beni diye diye başlayan cümleler kuruluyorsa aranızda, hayatınızda yolunda gitmeyen bazı şeyler var demektir. Vereceğiniz yanıt şu olmalı kişiye. Sen kendini sevseydin zaten bu soruyla karşıma gelmezdin.

İnsanlar hayatınıza bu kadar mudahil olma hakkını kendilerinde bulabiliyorlarsa orada bir şeyleri sorgulamak gereklidir diye düşünüyorum , ayrıca birileri için hayatınızda bir şeyleri değiştirirseniz ileride onlarda sizin hayatlarında ki yerinizi değiştirirler.

Ondan önemli değil, girmezdim o da girmezdi.
Şaka şaka girerdim, hep ondan önemli değil diye mahvolduk.

Tabi ki kabul ederim çünkü benim canım sevgilim <3 (kalp yapamadım la, o kadar yapmıyorum ki yapamadım yaniğ)

Derim ki, sen de derim beni seviyorsan derim, işe gitme evinin erkeği ol derim. İşi bıraksın. Ev erkeği olmalı. Tşk :kaç:

Bu cümleyi kurabilecek biriyle olacağımı sanmıyorum.. :raskolnikov:

Ya manyakmisiniz bu devirde netsiz kim kaç gün dayanır.
Hani net derken chat cut değil mesele,
bir pasta tarifidir.
Yabanci dizisidir.
Oyunudur.
Whatsap ve diğer ıvır zıvırlardır.

Gerçi benim dünyam tek yarim oluyor. Oyüzden kabul edip alt dudağimi alabilirim.

Ben siz hayırciları evlenince görmek isterim çok ; )

sevgili sevgilim
niye böyle şeyler söylüyorsun

Geri