Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız

• Kabul Etmezdim

Kullanılan: 24 40.7%
  • Karşılığında ben de ona bir şeyi yasaklardım

Kullanılan: 9 15.3%
  • Kabul Ederdim

Kullanılan: 12 20.3%
  • Diğer

Kullanılan: 14 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    59
Haddini aşma sen benim sevgilimsin yerini bil benim işime karışma derim. Eğer üstelerse hiç uğraşamam ayrılırım. Ki buna benzer bir şey başıma geldi ve aynısını yaptım sonrasında da ayrıldım..

Emir değilde rica ederse ve seviyorsam neden olmasın . :)

Bana diyorsa haklıdır :D dinler miyim hayır. Nerden para kazanacağım :rolleyes: ?

Girmemi istemedigi sey forum ve sosyal paylasim aglariysa cok onemli degil varla yok arasindayim zaten ama okul icin gerekli olan seylerde nete ihtiyacim oluyor onuda kisitlayacagini sanmiyorum.

Çok salak bir sevgiliymis

Direk konusmalarima baslardim: ' Ben bu internetten yemek tarifleri bakiyorum, yapiyorum. Ben bu internetten makyaj tuturiols izliyorum. Beeeen bu internetten filmler izliyorum. ' konusmasina girip, saatlerce surdurup, onu o dusunceden vazgecirirdim. Gerce bunun kolay yolu da var: 'Sacmalama' demek mesela.

Çal keke çall internet yok artik hayatinda derdim :T:

Bizim kavgalarımız hep bundan çıkıyor. Beni ihmal etmeyeceksin o halde Nehir hanım

Git kumda oyna derdim:)

Zaten pek vaktimiz kalmayacak gibi :m

Kabul etmezdim sevgi böyle şeyler için kullanılmamalı.

Anketlerinde hastasiyim bu aralar , sevgiliniz pati ver dese verir misiniz ? Fhshsj

Demisti , bende ona sende benimle daha cok vakit gecir dedim yogundu bende dedim o zaman karisma :D yine olsa yine karisma derim :D

~
Na se kala..

onu deme potansiyeli olanlarla arkadaşlık bile yapmam normalde. kalitemi koruyorum hacılar. bizim cemiyet böyle şeyleri kabul etmez.

tüh tamda youtubeda milyonların önünde sana hazırladığım evlenme teklifi videosunu izletcektim şansa bak nese ozmn......

Geri