Sevgiliniz başka takımlı ne yaparsınız?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Sevgiliniz başka takımlı ne yaparsınız?

• ayrılırım

Kullanılan: 2 6.7%
  • kendi takımıma davet ederim

Kullanılan: 6 20.0%
  • ilgilenmem

Kullanılan: 10 33.3%
  • döverim

Kullanılan: 3 10.0%
  • diğer:

Kullanılan: 9 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
Ayrılırım…
Şaka şaka FB ile işkence ederim her gün.

kahvaltı yaparız
naber kız

fbli olmasın da isterse artvinspora felan gönül versin : P

Forumsal zamaninda üye iken aslen galatasaraylıydım ama çok hoş bir kız vardi. Hatta cenesine yakın bir bölgede ben lekesi vardı. Kızıl küt saçlı bir hatun idi. Az buçuk birazda tombuldu. Tabiki bizde o dönem tombul severdik. Kız FB`li idi . Bizde kıza hava olsun diye galatasarayı bırakıp Fenerbahceli olduk. Ondan sonra FB asla şampiyon olamadı. Bizmi ne olduk . biz evlendik 3 sıpa sahibi olduk. Kız hala burada üsteki üyeyi yorumluyor. Arada da hangi üye tercihin sorusuna cevap yazıyor.
O pokuda yedik her nanenin tadına baktık.

Anasının evine yollarım.

Valla büyük konuşmak istemiyorum ex enişteniz Galatasaray lıydı iyiydi güzeldi ama sonrası nolur bilinmez. Tutar fb liye kayar gönlümüz döverim felan diyemiyorum o yüzden jfkdjdk ben büyük konuşunca başıma geliyo

:d ben göztepeliyim anacım, henüz ikinci bir göztepeliye rastlamadığım için…. Jfjdj benimki beşiktaşlı:d kendisinden memnunum:d

Benim için problem değil. 50 IQ holiganlar gibi takımına kafayı takık bir tip değilse problem yok.

Fenerli olmadığı sürece ilgilenmem

Takım tutması eksi puan , fanatikse muhtemelen sevgilim hatta arkadaşım bile değildir.

Sorun değil ama bir şeyler eksik kalır.

Formaları çekip tribüne gitmek, maç günleri evde iki bira biraz çerezle keyifli bir maç izlemek. Bunlar tatlı aktiviteler.

Çok şükür ikimiz de hem Gaassaray hem Amedsporluyuz ikisinde de yapıyoruz bunları.

Geri