Kim bilir belki de ezilmişlik psikolojisidiral işte. hoşgeldinharunabi ile o kadar siyasi konulurda tartışıyoruz. bu adamın ayak öpebileceğini, yalayabileceğini düşünmemiştim. kimin ne çıkacağını bilemiyorsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kim bilir belki de ezilmişlik psikolojisidiral işte. hoşgeldinharunabi ile o kadar siyasi konulurda tartışıyoruz. bu adamın ayak öpebileceğini, yalayabileceğini düşünmemiştim. kimin ne çıkacağını bilemiyorsun.
Weet alıp geliyorum Sjssjsayaklarımı badem ve kantaron yağı ile yağladım, pamuk gibi oldu.
yok böyle ısırırım, yok böyle yalarım, yok şöyle dil darbesi yaparım hani arkadaşlar icrat nerede ?
ben iddiaa ediyorum pek çok kadından daha güzel ayaklarım var. ellerim gibi ayaklarım da kibardır.
serçe parmağım birazcık tipsiz duruyor olabilir ama o kadar kusur kadı kızında da olur.
not : saat konusunda takıntılı olduğumu biliyorsunuz.
derin not : 41 numara.
![]()
o kadar kusur kadı kızında da olur
Weet alıp geliyorum Sjssjs
Özgüvenine hastayızzzzimkansız de otur oğşın'ı izle...............
Yine iyi güldürdünüz beni :d
Ayak işaret parmağı oluyor mu bilmiyorum ama o parmak baş parmaktan daha uzun olursa sekse düşkün oluyormuş o kişi ksjs
Bence herkes konuya ayağını öper misin gözüyle bakmalı neticede o dudaklar dönüp dolaşıp sana gelecek sjjd
Aga beAbi cidden ayak yalamak bir kenera dursunda
Estetik acidan ayak guzel gorunmeli ya
Bi kizla tanisiom kiz ayak ayak ustune atio ayak bilek kismindaki ayagin kil koku belli oluo
Birinde ayak bilegi kir tutmus
Islak mendil diye bisi var dimi! Neyse ya
Hiç beklemezdim, hiç..Ekli dosyayı görüntüle 82171
Herhalde öyle nasırlı ayaktakı nasırları dişimizle sökelim demiyoruz.
Ama mesela şu ayağı öpmem diyen yalan söylüyor.