Sevgiliniz ayaklarınızı öpmek istese ne hissedersiniz, cevabınız ne olur ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

cevabınız nedir?

• Kullanılan toplam oy
    13
al işte. hoşgeldinharunabi ile o kadar siyasi konulurda tartışıyoruz. bu adamın ayak öpebileceğini, yalayabileceğini düşünmemiştim. kimin ne çıkacağını bilemiyorsun.
Kim bilir belki de ezilmişlik psikolojisidir :(( Submissive bir taraf yaratmıştır bizde :((

ayaklarımı badem ve kantaron yağı ile yağladım, pamuk gibi oldu. bakım önemli aziz ve azizelerim.

yok böyle ısırırım, yok böyle yalarım, yok şöyle dil darbesi yaparım hani arkadaşlar icrat nerede ?

söz verdiğim gibi buradayım..........

ben iddiaa ediyorum pek çok hanımdan daha güzel ayaklarım var. ellerim gibi ayaklarım da kibardır.

serçe parmağım birazcık tipsiz duruyor olabilir ama o kadar kusur kadı kızında da olur.

not : saat konusunda takıntılı olduğumu biliyorsunuz, sorgulamayın.

derin not : 41 numara.

ayak.png

ayaklarımı badem ve kantaron yağı ile yağladım, pamuk gibi oldu.

yok böyle ısırırım, yok böyle yalarım, yok şöyle dil darbesi yaparım hani arkadaşlar icrat nerede ?

ben iddiaa ediyorum pek çok kadından daha güzel ayaklarım var. ellerim gibi ayaklarım da kibardır.

serçe parmağım birazcık tipsiz duruyor olabilir ama o kadar kusur kadı kızında da olur.

not : saat konusunda takıntılı olduğumu biliyorsunuz.

derin not : 41 numara.

ayak.png

o kadar kusur kadı kızında da olur
Weet alıp geliyorum Sjssjs

Ay bende diyorum ki bunun ayağı neden kol gibi duruyor ahahaah : D

Weet alıp geliyorum Sjssjs

benim belden yukarıda tek bir kıl yok, sadece bacaklarımda var nazarlık onlara da dokundurmam. bedenimle barışık birisiyim ben, bak aklıma gelmişken vücuduma da biraz okaliptus yağı süreyim.....

• Kahkaha
Tepkiler: ne
imkansız de otur oğşın'ı izle...............

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
değil öpmek biri dokunmaya kalksa tekmelerim refleks yani ve aşırı sinirlenirim

Yine iyi güldürdünüz beni :d
Ayak işaret parmağı oluyor mu bilmiyorum ama o parmak baş parmaktan daha uzun olursa sekse düşkün oluyormuş o kişi ksjs

Bence herkes konuya ayağını öper misin gözüyle bakmalı neticede o dudaklar dönüp dolaşıp sana gelecek sjjd

Yine iyi güldürdünüz beni :d
Ayak işaret parmağı oluyor mu bilmiyorum ama o parmak baş parmaktan daha uzun olursa sekse düşkün oluyormuş o kişi ksjs

Bence herkes konuya ayağını öper misin gözüyle bakmalı neticede o dudaklar dönüp dolaşıp sana gelecek sjjd

bu durumda ben sekse düşkün oluyorum öyle mi ? oyş.

bu konuya nasıl bir cevap vereceğimi bilemedim.
ben aşık oldugumda manitanin gtunu bile yiyesim geliyor ama genellemeye vurunca bana göre bir şey değil bu ayak fantezisi.
yalayana saygım var ama

Abi cidden ayak yalamak bir kenera dursunda
Estetik acidan ayak guzel gorunmeli ya
Bi kizla tanisiom kiz ayak ayak ustune atio ayak bilek kismindaki ayagin kil koku belli oluo
Birinde ayak bilegi kir tutmus
Islak mendil diye bisi var dimi! Neyse ya

Dost başa düşman ayağa derler…
Öpülecek o kadar yer varken neden ayak diye düşünürüm…

Abi cidden ayak yalamak bir kenera dursunda
Estetik acidan ayak guzel gorunmeli ya
Bi kizla tanisiom kiz ayak ayak ustune atio ayak bilek kismindaki ayagin kil koku belli oluo
Birinde ayak bilegi kir tutmus
Islak mendil diye bisi var dimi! Neyse ya
Aga be

Geri