Sevgilinin Yüreğini Hoplatayım Derken Yüreğine İndiren 7 Güzellik Hatası!

• Kullanıcı Noura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1437 gün önce görüldü
İlk buluşma ve ilk heyecanlar özellikle kadınlar için çok önemli, çok mühim, çok özel! Zaten yeterince aşıksa kadınlar için her buluşma bir "ilk" buluşma tadında.
Güzel olayım, sevgilimin dikkatini çekeyim derken "er kişi niyetine" adamı toprağa vereceğin güzellik hataları gelsin o vakit

Bacaklarımı yeni aldım, mis gibi oldu çok da güzel oldu. Görsün yea mini giyeyim!

Tamam giy, çok güzel olmuşsun ama sevgilin bundan hoşlanacak bir tip mi? Emin misin? Yüreğine inmesin?
Az kıvırarak yürüsem çekici gelir herhalde, haydi sallayalım dünyayı!

Sevgilinin yanında evet, dışarıda bir buluşma için hayır duruşu. Sevgilinin seni sallayarak uzaya fırlatmaması için kıvırma işini evinde hobi olarak yap
Dikkat çekici bir renk olsun. Kiraz gibin, fişne gibin... Öpecek adam!

Tabii dudaklar önemli... Sevgilinin aklını başından almak istiyorsan yeşil falan çok doğru seçim. Devam!
Ne kadar gizem, o kadar çekicilik... Dur ben güneş gözlüğümü de alayım, bir de şapka!

Geceden sivriltmeye başlarsam sırtına tırnaklarımı geçirebilirim, ne duruyorum?

Tırnaklarının uzunluğu falan henüz bacak boyunu geçmediyse şansın yok, seni beğenmeyecektir. Bakımlı olsan yeterdi aslında
Orama da sıkayım, şurama da burama da... Kokum aklında kalsın.

Aman dikkat, kokun bayıltmasın?
Hiç özenmemiş gibi ama çok özenli görünmem gerek, ne yapsam?

e yaparsan yap çok uğraştığın belli olacak nasılsa, direkt sil bunu kafandan doğal ol
Biliyorum ilk buluşmalar çok heyecanlı ama sonunda vezir olayım derken rezil olmak da var. Her zamankinden farklı olmamak anahtar kelimen olsun.

Geri