sevgilinin yanindan uzaklasip telefonla konusmasi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sevgilisisiniz diye sahibi değilsiniz. Sizin bilmeyeceğiniz sizle alakalı olmayan özeli olabilir değil mi? Güvenmiyorsanız sevgililiğinizi revize edersiniz.
Anormal bir durum değil. Ailevi olabilir, arkadaşsal özel durumlar olabilir

1 kere yapmisligim var annem o sırık yanındaysa uzaklaş bir şey diyeceğim demisti :D

Ailevi şeyleri bilmek zorunda değil en azından belli bir süre .

Sık yapar, yapmam gerektiğini düşünürüm. Hesabını veremeyeceğim bir şey olduğundan değil. Öğrenmesi için bağın yeterince oluşmamasından. Hayatımdaki her şeyi anlatabileceğimi de sanmam. Dürüst bir yazı oldu.

Bu benim. Ama bişey sakladığımdan değil tabii ki, öyle daha rahat konuşurum ben :p

bu durumda o uzaklaşmasa da ben uzaklaşırım.

hep yaptiğim sey . cunku bızım durumumuz sevgılı olayından farklı olduğunden dolayı ıkı tarafda aliştı bu duruma :)

Kaçtır atlıyorum bu başlığı
Okuduğum şey " sevgilinin yanına uzanıp telefonda konuşması " oluyor

Ve diyorum ki bu Nasıl bir soru

Sanırım iyi değilim

Ee nolmuş anlamadım ben. ljkljk
Olabilir zamana bırakın hatta pek de takılacak bir durum değil bana göre.

Normal olabilir yani işle ilgili yada erkek arkadaşlarıyla konuşacağı özel bir konu olabilir.

Bunu ben hep yapıyorum, kimsenin yanında telefonla konuşmam. Çok özel bir gelişmeymiş gibi afedersin der yanından uzaklaşıp açarım telefonu.
Beni arayanların ne diyeceği belli olmuyor :/

Biri yanımda açsa bile o telefonu yavaştan uzaklaşıyorum daha rahat konuşması için sanırım. Bendeki de böyle bi adamlık işte, hiiiiç sorun değil skjskfjf Lütfen başka şeylere takılın :/

Geri