Sevgilinin ''Sence şu kız güzel mi?'' sorusuna cevap verebilmek.

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Bazen kızlar acaba ne cevap verecek sevgili sazan temalı bakışlarla; ''Sence şu kız güzel mi?'' diye sorarlar. Bu sorulara hazır olun.
Mesela cevap şu olabilir; ''Ben burada senin dışında bir kız göremiyorum'' Bu cevap bazı kızları aptallaştırabilir ancak hepsini etkilemez. Zaten aptallaştıysa kız da bir gevşeme ve salakça istemsiz bir gülüş olur. İşte o kızı kaybetmeyin.

Başka bir cevap vermek gerekirse; ''Şu kız mı? Ya işte bizim Tayyar abiden biraz güzel'' Hatun beyni bu cümleden direkt olarak ''Güzel'' kelimesini alır ve düşünmeye başlar.''

Not:Bir kız ''Sence şu kız güzel mi?'' diye soruyorsa; Muhtemelen o kız güzeldir ve sizin hatun muhtemelen o kızdaki herhangi bir şeyi kıskanmıştır ya da yapmak istediği şeyi o gösterdiği kız ondan önce yapmıştır.

Deprem olsun o an yıldırım düşsün. Meteor yağmuru başlasın ama yeterki o soru havada kalsın .s

Evet demesi çok tehlikelidir. Ne var yani ' senden başka güzel yok gözümde ' dese ölür mü ? Bence ölmez, ölmemeli, ölürse de ölsün banane.

"Sence ben güzel miyim" den daha az tehlikeli olandır.

Tehlikeden öte birşey ya

Ben Onu Deneme Amacli Sorarim
Olumlu Cevap Verirse Hic yararina seyler Olmaz:p

Hahaha
çok riskli
sonucunda çok kırılabiliriz kızlar yada kırılan başka bie şey olabilir oda sevgililerimizin kafası :D

bence hiç sormamak en iyisi. :karaoke:

hicte sormam herkes kendini biliyor
deneme vs seyleri de sevmem

Soru sormak serbest.
Benim yapımı biliyor ne de olsa.
Ne cevap vereceğimi de çok iyi bilir kendisi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri