Sevgilinin iş yerine çiçek göndermesi

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
Eğer bir hata yapıp gönül almak için yollanmıyorsa çok romantik bir davranıştır. :p

Ben size söyliyim güzel değil hele benim gibi bi sürü kadınin olduğu bi firma da çalışıyorsanız tüm meraklı gözler kıskanç bakışlar hep üstünuzde olur güzel şeyler söylerler egonuzu da oksar bu durum lakin o çiçek sevgili kişisi nin etrafa verdiği bi mesajdir:p
Bakın ben buradayım ayağınızı denk alın mesaji: ))))
Bi dönem eski erkek arkadasim ayda 2 kez gonderiyordu kızlar bir çiçeğe sakin ınanmayin : p der çıkarım.

Ben sevmiyorum yılda bir kez en iyisi ama her zaman olursa bu durum kendimi kötü hissetmemi sağlar.
İş çıkışı denen bişey var sonuçta ondan almak varken çiçekçiden almak hoşuma gitmez açıkcası..

Göndermesine göndersin de o çiçeği elinde kim taşıyacak.

İş yerine değil ama kaldı yurda göndermiştim.. Baya mutlu olmuştu diğer kızlar falan çok laf etmiş :)

benim ne egom oksanir, ne de mutlu olurum boyle bir durumda sinirlenirim cok net.

Hiç sevmem.
O ne öyle gösteriş meraklısı gibi. Ama saksıyla çiçek alırsa koyarım köşeye <3 beraber büyütürüz.

İş yerimde bir sürü kadın personel var. Doğum günleri bitmiyor evlilik yıl d. Falandı filandı. Güvenlikte hep çiçek oluyor her gün her gün....

Çok saçma işler bunlar aslında. Mutluluk göstere göstere olmuyor işte. Al evinde baş başayken gözlerinin içine baka baka ver.

O an ki yaşattığı duygu tarif edilemez. :) Genelde centilmen düşünen erkekler yapıyor bu hareketi "öküz" lerden beklemeyiniz.

Birine çiçek veya hediyelik geldikten sonra diğer kadının da sevgilisine durumu anlatıp ona da gelme durumu.

Ne güzel işte, ille çiçeğe de gerek yok.Minik kartlar özellikle çok tatlı.

Bunun gösterişle alakası yok. Kişinin sevdiği ,değer verdiği insanı mutlu etme çabası ile alakası var.

Bir kere başıma gelen bir durum. Cok güzel bir duygu bence. Bir daha da başıma gelmedi zaten :e2:

Kızlar sevgiliniz gayet doğal iş yerinize çiçek yollayabilir. Ama n’olur o çiçekle ofiste masa masa konsomatris gibi gezmeyin ya. Çok itici oluyor.

Geri