Sevgilinin Gülüşü

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
İnsana güzel duygular hissettirendir. Belki de kalbi çalandır. Akla gelince yüzünüzde tebessüm oluşturandır.

benim sevgili gülünce ben bu duyguları mı yaşayacam şimdi?
içimde havai fişekler mi patlayacak?
alla alla ilginç denemek lazım

Bir Terry granchester gülüşü değildir. Çok güzel ya.

Bazı gülüşler sahtedir.

Güzeldir güzel yaşandığı sürece.

Bi gülerim julya rabırts ağlar, "bu ne la bu beni geçti ya" der.

İmzam anlatıyor sanırım düşüncemi 8)

Karşımda şimdi yandan bakıp gülüyor..

İlişkimizin ilk başlarında gülmeyi sevmeyen bir adamdı o. Hatta sevgili olmadan önce bir kere bile gülümsediğini görmemiştim..
Benim hayattan istediklerime onun gülüşü de eklendi.. Başlarda onu güldürmek için ne yapabilirim diye düşünürken daha sonra fark ettim ki onun gülüşlerine şahit olmak için onu çok sevmem yeterliymiş. Ve ben onu çok sevdim, şimdilerde ise bana her baktığında gözlerinin içinin güldüğünü hissettiğim, sevgi ile aşk ile gülen ve bol bol kahkaha atan bir adama sahibim. (:

Guzel gulmuyorsa ve kel degilse sansi yok zaten :)

''Anlatılmaz, yaşanır'' deyimi ile özdeşleştirdiğim olay... Tabiki herkesin herhangi bir durum karşısında gösterdiği reaksiyon farkedebilir... Kimisi bakışından, kimisi sesinden, kimisi gülüşünden, kimisi için de başka bir şey etkilidir... Düşünüyorum da benim için en çok anlam bulduğum ve en çok sevdiğim şey bu... Sevgilimin gülmesi... Mesele kalbinin ritmini değiştirebilmesiyse yada seni ruhen bulunduğun yerden alıp yeşillikli, kuş cıvıltılarının olduğu, suyun sakin aktığı bir dere kenarına götürmekse, evet. Gülüşünün etkisi bu... :benmi:

Geri