Sevgilinin ailesi ile tanışmak

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 891 gün önce görüldü
hiç tanışmadım, tanıştırmadım. :p

Evlilik kararı alınmadan yapmayacağım bir şey.

Bazen çok zevkli olsa da yine de evlilikten kısa bi zaman önce tanıştirilsa iyi olur dediğim şey.

İnsanı daha bir ciddiyete alıyor sürekli tartışma içindeysen aileler biliyor diye kendini toparlıyorsun ama biteceği varsa da bitiyor.

O seviyeye gelinmesi güzel birşey fakat günümüzde b.ku çıkarıldı.Her hafta yeni bir sevgili ve hepsi aileleyle tanışma modunda.

Ciddiyeti ve saygıyı artıran durumdur ilişkide.

Ben nişanlımla sevgili olmadan önce ailesiyle tanışıyordum, aile şirketi olunca mekan bu durum kaçınılmaz elbette.
Ciddi anlamda aileyle tanışmamız da sevgili olduktan 2 ay sonra oldu bayram vesilesi ile.
Herkesin genel görüşü ciddi düşünülmüyorsa ilişkide erken tanışmamak gerek diye ben de aynı fikirdeyim. Sonrasında ilişkide yaşanılan olumsuz şeyler neticesinde aile büyüklerine de mahcupluk ve kırgınlık sebebi oluyor bu çünkü. İlişkiden emin değilsen isteme olayından kısa süre önce tanışmak doğrusudur genelde.
Bizim ilişkimiz ilk günden ciddiyetle başladığı için bunu çok düşünmedik, 33 yaşına gelmiş adam ne yapacağını benden daha iyi biliyor en nihayetinde. Sonuç olarak düğün hazırlıkları içerisindeyiz an itibariyle son 6 ay.

tanıstım tanısmasınada.. ayakkabıma pulbuber dökmeyeydi iyidi .....

yinede seviyorum mustakbel kavınvalıdemi

tanıstım :dyg: aceleyle corap gıymeyı unutmusum corap getırmıslerdı :nee:
o gun sansıma aıle buyuklerı dahı ordaydı kac kısıyı optum anımsamıyorum :s:

şimdiye kadar bir tane erkek arkadaşım oldu onun ailesiyle tanışmıştım tımm tımm bitti . Annesini özel günlerde ararım

Anne ve babası ile değil ama teyzeleri ve abisi ile tanışma fırsatım oldu. (:
Suat ile aldığımız karar sonucu anne ve baba en son görecek beni, ben ilk önce ailenin diğer fertlerine ısınıyorum. :p Böylesinin daha uygun olduğu kanısındayım ki bende onu ilk önce dayım ve yengem ile tanıştırnak istiyorum. *-*

şimdiye kadar bir tane erkek arkadaşım oldu onun ailesiyle tanışmıştım tımm tımm bitti . Annesini özel günlerde ararım

Ayrılmış olduğun erkek arkadaşının annesini özel günlerde hala araman senin ne kadar görgülü olduğunu ve ne kadar iyi yetiştirildiğini gösterir. Sen ne kadar bu tarafını saklasan da çok merhametli bir kızsın.

Aferin sana küçük hanım ;)

......

Bana gelirsek tanıştım ve tanıştırıldım. Artık aileler çocuklarının yanlış tercihler yapmaması için bence tanışmalı. İllaki ciddiyet ve evlilik gerektirmiyor

Üniversitedeki sevgilimin annesi ile tanışmıştım. Biraz adrenalin dozu yüksek oluyor; ama anlayışlı bi insan ise karşınızdaki öz anne kadar şefkatli hissettiriyor. Ailesi ile tanıştırmak istemişse bu iyi bir şeydir.

Hiç o aşamaya gelemedim, rezalet anasını satayım :l Yaş 15-20 olsa zoruma gitmezdi ama şu an gitti :l

Ayrılmış olduğun erkek arkadaşının annesini özel günlerde hala araman senin ne kadar görgülü olduğunu ve ne kadar iyi yetiştirildiğini gösterir. Sen ne kadar bu tarafını saklasan da çok merhametli bir kızsın.

Aferin sana küçük hanım ;)

......

Bana gelirsek tanıştım ve tanıştırıldım. Artık aileler çocuklarının yanlış tercihler yapmaması için bence tanışmalı. İllaki ciddiyet ve evlilik gerektirmiyor

utandım :))))

Geri