sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 902 gün önce görüldü
Aramayan kadar aramayanı merak etmeyip bekleyen de kabahatlidir. 5 gün yahu. Başlığa konu olan sevgili ben olsaydım tribin alasını yapardım.

5 gün kadın dır dırından uzak kalmak koskoca mükemmel beş gün, Olağanüstü.

- Şöyle düşündümde zaten sevgilim yok hah!

1 gün geçtikten sonra 5 gün mesaj atmasını beklersen o atsın banane diğe erifte 5 gündür ne haldeyim hiç düşündünmü belki başım dertteydi diyebilir... illa 5 gün beklenmesimi lazım sen at bi yokla en azından haklılığını göster erif keyfinden atmadıysa ozaman tatava yap canımı ye

Ya ben ne iğrenç bir insanım bir gün erkek arkadaşım hastanelik olmus hiç mesaj atmadim aramadim çocuktan haberim yok jgjgj:D
Ertesi gün bu aradı sen ne hayırsız ne vurdumduymaz vefasız bir insansın diyip saydirdi:D

Ama hayatım isim vardı valla yoğundum dedim jgjg:D

Sevgilisi ile sürekli dip dibe olmaktan ve konuşmaktan sıkılanlar derneğinden geliyorum :p

Sonra bana mantaval oku iliski durumumu karisik yaptim diye ben affleck olsa arardin dimi :D ilyasi kim naapsin

Jfjfjjfk ya zırt pirt niye arıyorum
O arasın valla Günaydın mesajı falan da hiç atamam :asd:
Çoğunuz bundan sıkılıyosunuz ustelik:D

yaw zırt pırt aranmaya bende karşıyım ama hasta adamıda aramamak olmaz sevgilin olmasa bile hasta insan aranıp hal hatır sorulur , aliye rona kılıklı kız .d

Yok valla o gün hasta olduğundan haberim yoktu arayıp kendi söyledi bilsem gidip çorba bile yapardım.
:D

Benim icin artık öyle bi sevgili yoktur:p

muhtemelen sevgilisini aldattığı kızla arası bozulmuştur , çantada keklik gördüğü kızı da kaptırmamak için küçük hatırlatma notları bunlar..

Bu tip sevgililer kız da olsa erkekte olsa uzuk durulmalı , çünkü her an ayrılmaya hazır ve nazırdırlar ..

canı sıkılmıştır
boşluğa düşmüştür
yoklama çekiyordur v.s

Mesela GTA V, Fallout 4, Dark Souls 3 gibi resmi olmayan 3 günlük tatiller vardır. Çıktığı ilk gün alır, start tuşuna basarsın. Yemeden, içmeden, uyumadan... sigara, kahve ve bilgisayarın o güzel ışığı ile sevgili terimini unutturan güzel vakitler geçirirsin taa ki oyun bitene kadar. Sonra o güzel rüyadan uyanıp, uyanık vaziyette ''sevgilim vardı'' kabusunu yaşarsın akabinde bi mesaj atarsın.
Olay budur yani illa kötüye yormamak gerek. Bizim de özel günlerimiz var sizin gibi :p

Cevap yazmadan duramam ben herhalde ama soğuk olur vereceğim cevap :bekle

Geri