Sevgilini aldatırken yakalamak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yakaladım.
Sırıttım, göz kırptım, tebrik ettim ve yol aldım.
Ne yapayım ki? Çekip vurayım mı? Ne olacak? Kafa göz mü girişeyim? Yav değer mi? Hiiiiç lüzum yok… Açarsın hocam en sevdiğin oyunu, filmi, müziği, kitabı, rakıyı, şarabayı, birayı vs. artık meşrebine göre, bakarsın dalgana. 3 kere aldatıldım, 3. bi tık ağırdı ama yapabileceğin hiçbir şey yok. O saatten sonra ne yaparsan yap sen zaten aldatıldın, o zaten aldattı, ilişki zaten bitti… Dönüşü olmayan şeylere üzülmeyi, kızmayı abartmanın lüzumu yok. Geçmişe takılırsan geleceği yok edersin. Bakacaksın yoluna.

Bayram günü cuma sabahı sekizde bunu mu merak ettin gerçekten. Bi de uf ya çok acı falan yazmış. Samimiyetsiz.

@climax halısaha maçlarından sonra hamlığın da vermiş olduğu yetkiye dayanarak oluşan kas ağrı ve acılarına ne tavsiye edersiniz??

“Doktor tanıdık bulan Mükerrer Teyze”

Bayram günü cuma sabahı sekizde bunu mu merak ettin gerçekten. Bi de uf ya çok acı falan yazmış. Samimiyetsiz.
sana gore ac1 bir olay değil mi yani
yasanmisliklar filan elini tutmaya kiyamadigin sefgilin seni aldatiyor ve yakaliyorsun bruh

aynen aynen

bu an hayatta yaşayabileceğin en kötü anlardan olabilir
almayalım lütfen

düşünmek bile istemedim. içimden saydım sövdüm deştim ama bi ufaktan düşününce…

sokak lambasi qibisin be qüzelim kime yandiqin belli deil.bruh kusma emojisi

tepkim cok büyük olurdu ama nesil davranirdim kestiremiyorum

Aldatırken değil de;aldatma sonrası yakalamıştım.Hiçbir şey hissetmemiştim o an,hiçbir şey düşünemiyordum.Sonrasında ise bir sigara yakıp kendime gelmiştim.İntikam alabilir miydim,misliyle alabilirdim.Ailelere kadar uzardı mevzu,umursamadım.Bir daha gözüme görükmemesini,eğer dediğimi yapmazsa olacakları da belirtmiştim.
O kadını dövmek,küfürlerle aşağılamak veyahut öldürmek hiçbir çözüm sunmuyor.Çünkü olan olmuş oluyor,o yükün ağırlığı da otomatik olarak size kalıyor.inançlı biriyseniz;yaratıcınıza havale edersiniz.Ha değilseniz de;yenisini bulun ve eskiyi gömün.Zor şeyler fakat imkansız değiller.

Geri