Sevgilin, severek giydiğin bir kıyafeti beğenmezse değiştirir misiniz?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
O beğenmemiş olabilir ama sen giydiğinde beğenmişsin. Değiştirir misin? Kendi beğenmen mi önemli yoksa onun mu?

Arada pembe giyiyorum hatun diyor bu kari milleti pembeyi cok seviyor ama sana inan hic yakismiyor
Ben de napayim degisiyorum

Şimdilik karısabilecek kimse yok ama kıyafete göre değişirdi olsaydı.

Seviyorsun hatta bu hallerini bile sevmiş olabilirsin. Yılan seviyorsun sen : D
ahah sorma, bi kere mutlu olsun diye "şu fotiyi paylaşabilir miyim" diye sormuştum o da "paylaş izin veriyorum, gerçekten izin istiyor musun?" demişti. patladım dfjjdkjkdfdjk

ahah sorma, bi kere mutlu olsun diye "şu fotiyi paylaşabilir miyim" diye sormuştum o da "paylaş izin veriyorum, gerçekten izin istiyor musun?" demişti. patladım dfjjdkjkdfdjk
Bu durumdan memnun musun peki. Bi ikilemde kalmışsınız sen acaba otoriteyi ona mı versem o da acaba benden izin almasını hep mi sağlasam gibi Bi duygu karışımı olmuş :d

Bu durumdan memnun musun peki. Bi ikilemde kalmışsınız sen acaba otoriteyi ona mı versem o da acaba benden izin almasını hep mi sağlasam gibi Bi duygu karışımı olmuş :d
izin istemem onun hoşuna gidiyor, ataerkil bi ayı çünkü. ben de dalga geçiyorum. karışmaz ama bi şeye. karışırsa 317 sene çene yapacağımı biliyo xd

Çene yapmak bir marifet ya meslek olmalı öğretilmeli Her kadına Sjsjsj

böyle bi sohbet gecmis mi diye bakarken kankime verdigim harika tavsiyelerimden birine rastladım

5D75D812-3B10-43A0-8F7E-1B670CD57D4D.jpeg

"Sevgilin," benim için soru burada kaldı

rabbül alemin bu yukarıdakiler nasıl konuşmalar böyle.

Ayak sonuçta Klaus ne kadar güzel olabilir ki :d

Geri