Sevgilin doğum gününü unutmak

Konu sahibi son olarak 3069 gün önce görüldü
* git kendini at bir yerden hacı durumu

* eğer güzel bir bahanen yoksa (ki genelde yoktur :D ) kızların yoğun trip hallerine maruz kalacak erkeğin vah haline durumudur

* alınan pahalı hediyeler,özürler ve tüm kaprislerin katlanmasının başlangıç sinyalleri

gelecek doğum günününe kadar hatta gelecek bütün doğum günlerinde başa kakılıcak durum.
* Sen benim doğum günümü unutmuştun. diye kaprislerin devamlılık getiriceği durum.
* Bünyeye bu eziyet yapılmamalı. unutulmamalı. not edilmeli,

*Doğumgününü unutan erkek ise vay yazık garibana dediğim durum.

hafızasını kaybetmediyse eğer itinayla kaybettirileceği gerçeği vardır.

Sevgilinin doğum gününü unutması bazıları için hayat memat meselesidir. Ayrılığı bile düşünürler. Unutmak belki biraz düşüncesizlik olur; ama anlayış göstermek lazım. Beyni meşguldür, işleri yoğundur... Çeşitli sebeplerle unutulabilir; dünya meselesi yapmamak lazım.

Ben unutmam ancak o benim doğum günümü unutsa da sorun etmem.
Pek takılmam bu konulara.

unutmamak daha iyi olur ama unutmasinda yani bir zahmet :)
taze sevgiliylerse ola bilir ama 2 .yili gecmis askda unutmamasi gereken bir durum

Benimde Unutmam Mùmkùn Degil. Çùnkù sadece 1 Gùn var Aramizda. Kendi Cikarlarim icin Unutmam Sòz konusu Bile Olamaz:D

bazılarıda unutmamak icin 20 gün onceden hediye alir .zz

İnsanlık hali unutmak da olabilir.Ben unutmam ama unuttuysa da sessiz sedasız kırılır ses etmem.

unutsa ne unutmasa ne. Bi sürü gün var daha kutlanacak. Diğerini hatırlar.

Napalım unuttuysa dünya nin sonu değil ya dediğim şey.

Unutulduğunda 3-4 terlik darbesiyle atlatilabilinen bir olaydir. Daha değişik ve daha şiddet içerikli vakalara da rastlanilabilinir...

erkekler hadi neyse de kızlar bunun tribini atmıyorsa beni ilelebet banlasınlar bu forumda.

Geri