Sevgilimle Tatile Gidebilceğim Yerler

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Alaçatı diyorum başkada bir şey demiyorum :msm:

Çok tehlikelisin:asd:

Ama katılıyorum jgkgk:D

Kız kıza giderim sevgilim le tatile asla gitmem.
Kıskançlık kavga vs cekemem oralarda tatilim zehir olmasın jhkkg:D

Ama Datça, Kaş, Marmaris çok güzel bence.

Parası bol aşıklar için ; portofino :ask

ben gitmiştim bikeresinde antalyaya sevgilimle adeta bnm için korku filmi olmuştu otobüste neden koridor tarafına oturdum hemen yan tarafımda bayan var die cam kenarına almıştı beni . yani sözün özü süper kahraman olsam ölmek üzre olan bi bayanı kurtarıcam anda "sen zaten bayanları kurtar hep neden kucağında o bırakırmısın ambulans gelsin alsın sanane yaaaa" diyebilicek biriydi.ya hemcinsinle gidicen ,yada orda edinicen

Ben de çok gördüm öyle tatilde kavga eden çift jgjgj:D
En güzeli hemcinsle kafanı dinlemek gibisi yok adı üstünde tatil ...

Hayal kurmaya başladım bile :)
Bir tepe mesela, üzerine çadır kurarız hem deneyimliyim ben umke den :)
Sahile vuran deniz suyunun sesi, sanıyoruz ki hava sıcak ama buz gibi :)
Çadırda keyifli sohbet, atıştırmalık, cem, çerezler
Gıybetler, hayaller, söylenmesi gerekenler, söylenemeyenler derken biz kaybolmuşuz.:)
İşte tam da orası güzel, tatil yapmak için duralım mı :)

Romantiklerin kurduğu hayallerde huzur ve barış yoktur. Bu romantikler bir çiçeğin taç yapraklarını açarken çıkardığı tatlı sesleri, hatta bir kelebeğin kanat çırpışlarını bile duyarlar. Deli midir nedirler? Romantik, aşkın yenmeyen bir şey olduğunu çocuk doğduğunda anlayacak. - Kızıldereli Atasözü

[YOUTUBE]xyV-7a3Ln8E[/YOUTUBE]

Doğa içinde orman olduğunu düşünmek,enfes.
Sabah mis gibi oksijeni içine çekmek,kahvaltı hazırlamak,çayı için ısına ısına içmek...
Gerçekleşir belki.
-eşimle.

sevgilimi tatilde çekemem, tatil benim için kafayı sıfırlamadır, yalnız kalmadır, canım istediğince yeme-içmedir,

yani hem herkesin sevgilisi hem de kimsenin tadında bir olgu olduğum içün, derim ki, şu tarihte Şirince'deyim, gelirsen gel, umarım gelmezsin, çünkü seninle uğraşamam...

tatil siteleri var
ordan bakın işte

Geri