Sevgilimle konuşacak konu bulamıyorum, ne yapmalıyım?

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 644 gün önce görüldü
Evet Arkadaşlar seviglim olmasada bu sık rastlanan bii soru fikirlerinizi alalım bakalım :p

O zaman konuşmayınız, sadece bakışınız uzun uzunnnn...:D

Gelecekden hayallerinizden bahsedip farklı farklı renkli konular açabilirsiniz. Bu konuların hiç sonu gelmez :)

Evet iyi fikir gözleriniz konuşsun :p
Bi kitap okuyun onu tartışın :p

ben zırt pırt konuşursan herşeyin tükeneceğine inananlardanım sabah günaydın gecede tüm gün naaptın peki o zaman hadi iyi geceler :p

kızlarla konuşmayı bilmeyen erkeklerin sıkça başına gelir bu. aslında kızın güzel olup olmaması da çok şey farkettirmez bu durumda o da senin benim gibi etten tırnaktan kasma konuş yaklaş sırnaş yap bişeler be..
bide şu var ki hakikat olarak öpüşmeye geçilmesini gerektiren işarette olabilir

Ya bence çiftlerin birbirinden hoşlanma, etkilenme derecesine bağlı. Yoğun duygular varsa ne konuşacağımı bırak gitmesin diye dua edersin :)

Ana babasından başla tüm sülaleyi sor kimdir , nedir , ne iş yaparlar falan. Ama şöyle bir eksisi var bu durumun eğer geniş bir sülaleyse yılda 2-3 çocuğun daha sülaleye katıldığını düşünürsek , evlenip yaşlı bir nene/dede olunca bile anlatılacaklar bitmez. :p

Konuşacal birşey bulamamak mı ? komik.

telefonun ışığı yandığı an telefona yapışıp acaba o mu ? rayında ilerleyen ilişki türevlerinde nasıl olurda konuşulcak birşey bulunamaz ki (: saçmalanılır yine muhakkak konuşulur çok kez şahit oldum.Genelde yaşını başını almış yılları devirmiş ilişkilerde görülür bu bahsettiğiniz durum.Gayette doğaldır.Birbirinizin ruh ikizi olmuşsunuzdur,Ciğerlerinizi tanıyorsunuzdur.Soracak pek birşey kalmamıştır.Hayatı akışına bırakın konuşuşması gereken olaylarda konuşun.Birşey bulamadığınızdada kasıntı yapmanıza gerek yok (=

Konuştukça sohbetler fakirleşir, dozunda konuşmak lazım.

Sürekli yanyana olup aynı aktiviteleri yapmak da konu sorunu yaşatır.

Bir de her zaman dolu şeyler konuşulmaz, rahat olup bazen de geyik yapmak lazım.

konuscak bişey yoksa yenı sevgili bulma zamanı gelmıstır :)

Olur Öyle geçer

Kapıların zillerine basıp basıp kaçsınlar ama büyük ihtimalle kız yakalanacak .. Yakalandığı vakit dayağı yiyecek .. İşte o zaman erkek arkadaşı da sanki onu tanımıyormuş gibi kapı sakinlerinden olup o da arada kıza bir kaç tane çaksın ..
Kız da ona ; " Sende mi Cenabettin ? " diye hayret dolu bir nida ile seslensin ..
Çocuk da ; " Cenabettin kim lan yoksa sen beni aldatıyon mu ? " deyip daha şiddetli dövmeye başlasın, öyle ki mahalle sakinleri araya girmek zorunda kalsınlar ..
Eğer bunları yaşarlarsa bol bol konuşma malzemeleri olur ..

Geri