Sevgilimle İlk Kez Buluşacağım Ne Giyebilirim?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
İlk buluşma , ilk heyecan ve özellikle kızlar için ne giyeceğim telaşı?
Bir bayan ilk buluşmada nasıl giyinmelidir?

bulusup neler yapacaksiniz? cok yuruyecekseniz ya da hareketli bir seyler yapacaksaniz ben etek onermem hele hava soguk ve ruzgarliysa ama uzun elbise falan giyiyorsaniz o olabilir eger cok yurumeyecegiz oturacagiz diyorsaniz etek giyilebilir rahatlikla oyle asiri derecede suslenip puslenmeye gerek yok gunluk stilinize bir kac sey eklemek yeter bence sonuc olarak sizi taniyacak yani sirf bulusma icin olmadiginiz biri gibi giyinmeniz hos olmaz, rahatlik ve sIklik on planda olmali bakiniz benim yaptigimida yapmayin ben sevgilimle ilk bulusmami pijama icinde gecirdim :D

Beyaz spor şapka , bol swith , güzel bir alt esortman üstünede spor deri mont . Aha sana ilk buluşma.

Erkekler fazla süs makyaji sevmezler giyim cok abartili olmamali ama dikkat ceken bi renk olmali,; atiyorum yesil renk
ornegin yesil bluz altina kot (mavi yada siyah olabilir ) ve babet /dolgu topuk siyah aksesuarlar kullanilabilir kupelerde yesil renk olabilir yada yesil bi bilezik yuze gelince hafif bi makyaj yesil far uzerinde siyah kalem olabilir fondoten tavsiye etmem ten rengi yada acik pembe bi ruj saclar dogal sekilde.

Herşeyin sadesi doğalı güzeldir.Fazla süs hem gerçekliği bozar hemde gereksiz kanaatimce.Süslenmeyin demiyorum ha yanlış anlamayın cadı gibi çıkmayın kimsenin karşısına sonra : ))

Siyah dar paçalı kot pantolon, size yakışan bir renkte kazak üstüne deri ceket ( bu sene çok moda eminim sevgilinizde giyecektir uyum içinde olursunuz. ) kısa bot ve spor bi çanta tamamdır. Saçlarıda salıverin hafif dalgalı olsun. Makyaj; göz kalemi, açık pembe renkte ruj.

Yok eger ben kot pantolon giymem diyorsanız. Uzun gri etek, üstüne tişört veya gömlek, koyu kahve rengi deri ceket, ayakkabı; bot veya babet sizin boyunuza kalmış bi durum, makyajda yukarda belirtdiğim gibi.

Not: Kendi tarzıma uygun yazdım. Eger beğenilmezse beni bulabilirsiniz. :D

Konuya bakınca gulesim geldi.Gercekten hiç işiniz yok.

konuyu açan arkadaş sanki cevapları araştırıo aslında kendisi için değil gibi sorduğu soru

Olm bi insan bu konuları neden hortlatır.
Samael 1 bu erif 2

Geri