Sevgilimle birlikte neler yapabilirim?

Konu sahibi son olarak 2618 gün önce görüldü
Çok önemli değil. Neler yapıldığı bol bol paylaşılmalı ki single'lar çıldırsın, sövsün...

bak raven vardı evet
ne oldu o kıza

hatunla yeni başladığımız zamanlar salgın dönemiydi o yüzden açık alanları tercih ederdik. benim için bir şey pişir demiştim o da buluşmaya kek yapıp gelmişti de piknik yapmıştık. benimkinin açık alan sevdası salgın kaygısından sanıyordum meğer doblolu piknik eniştesiymiş çünkü yarın pikniğe gidiyoruz. anlaşılan hatuna mangal yelletmenin vakti gelmiş çatmış...

ilk zamanlarımızdan dem vurunca değinmek istedim. biz burada flörtleşmedik, yazışmadık gündelik hayatta tanıştık ve birbirimizi gönlümüze aldık.

Son düzenleme:
yukarıdaki mesajın içeriğinden dolayı beğenmek istiyorum ama sırf sux yazdığı için beğenmedim'e tıklamak da istiyorum.
keza bendeki tablo şu şekilde;
Screenshot_2023-06-10-00-36-33-049-edit_com.android.chrome.jpg

müstakbel güzel sevgilimle
kahvaltı yapacağız

volina konuyu açıp gitmiş
naptı acaba ?
aklımda deli sorular ....

Ben beraber kitap okuyacağım birini istiyorum eşzamanlı. Neden yalnız olduğumu buradan da anlayabiliyoruzdur bence…

Ben beraber kitap okuyacağım birini istiyorum eşzamanlı. Neden yalnız olduğumu buradan da anlayabiliyoruzdur bence…
Kitabımı bastırınca göndereyim sana. GSM No olarak yakındaki bir marketin numarasını vermezsen sevinirim. Teşekkürler.

Fener’imin maçını izletirdim ama öyle biri yok şu an. Olursa hazırlasın kendini…

Geri