Sevgilimle birlikte neler yapabilirim?

Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
yok ya, bence kesin sevgili yaptı bizden habersiz... ah Thalassa ah

bu da şey gibi bir şey, nerede olmazsan orada mutlu olacağına inanmak gibi. başkalarında görüp imrenip yaptığın şeylerin tesirsiz kalışı gibi. hülasa bi yerlerden okuyup da fiile dökmeyin özgün olun, yaratın

thallassa hnm merhabalar hollandada havalar nası acaba :emoji_relaxed: afdsafdssaf

en sevdigim havalar ruzgarli firtinali oyş hehehhehshshshsh

buralar yanıyor thalassaaa cohk sıcak :(

peki bu 5 nedeni sayabilir misin? buyrun!!!!
Az daha kalp krizi geçiriyordum!!

1 - “cocuklugumuzun boncuklu tabancasiyla kovboyculuk oynayin”

2 - “amator sarki video klipleri cekin, youtube'a yukleyin ve unlu olun

klip icin gerekenler: 1. pervane: evde bulunan herhangi pervaneyi mikrofon veya saclarinizi havalandirmak icin kullanin “

3 - “kendi geleneksel mutfaginiza ait en sevmediginiz yemegi yapin ve yedirin ona. ben misal sirgan yemegini yedirirdim ona”

4 - “yuruyememe hastaligina yakalanin bir veya iki gunlugune. her yere sirtinda sizi tasisin. eger sirti daha kaldirmiyorsa oyunu kaybeder ve siz kazanirsiniz. istek uzerine hediye almali sonra size kaybettigi icin

atmasyon oyunlar, en iyi oldugum seyler”

5 - “balkonuzun altina traktor yerlestirin. traktorun icini yastik ve yumusak seylerle doldurun ve caniniz ne zaman istiyorsa, balkondan assaga atlayin”

6 - “birlikte kickboks veya karate gibi bir spor kursuna katilin ve siddetli kavgali anlarinizda ogrendiklerinizi birbirinizde uygulayin”

7- “ikinizde biraz darlandiysaniz, huzurunuz fazlasiyla yerindeyse ve birbirinizi iyi taniyor, cok vakit gecirdiyseniz, gercekten yapabilecek hic bir sey, hic bir aktivite kalmadiysa, biraz naz yapma seanslarini baslatabilirsin. durduk yere canin bisi ceksin. mesela hic bir yerde satilmayan findikli dondurma. durduk yere isi gucu birakip, dunyayi gezme isteginizi dile getirin mesela. sonra goz goze, yuz yuze, ne oldu cicim ne yapabilirim senin icin' muhabbetlerinde bulacaksiniz kendinizi

ekstra abarti sart. dramatik olun. boyle:”

8 - “birlikte alisverise cikin. o senin, sen onun kiyafetini sec, alin. eve varinca birbiriniz icin sectiginiz kiyafetleri deneyin ve catwalk yurusuyle gosterin birbirinize.
arka planda bu calsin:”

9 - “koyunuzu gezdirirken, aile mezarliginizi da gosterin sevgilinize. 'benimle evlenirsen, iste vefat ettigimizde gomulecegimiz yer burasi. yan yana. simdiden yer ayirtalim mi?' diyin. acayip romantik. sonra birlikte bir bankta oturun. aile mezarliginizi izleyin.”

10 - “oyun oynayin. klipteki gibi sevgilinizi boga yerine koyun, motorla yaninizdan gecsin, siz ise kirmizi elbisenizi savurun her geçişinde”

11 - “sevgiliniz sizin saclarinizi tarasin, siz ise onun sakalini biyigini tarayin veya kesin.”

Tabii tüm bunların yanında hayat dolu, yaratıcı, neşeli ve içten bir insan olduğun için sana gönlünü açan biri bu faica önerileri görmezden gelebilir. :D

@Blackheart
HAHAH helal olsun. yazdigim her seyi kopya-yapistir sekliyle tek bir yoruma sigdirdin. A4 word sayfasi gibi oldu. benim bu yazdigim yazilari bir baskasi yazsaydi, vallahi billahi bayilirdim ona. 'iste bu be!' derdim. bu kafa aradigim kafa derdim.

peki bu 11 tavsiyelere baktiginda, hangisini sevgilinle birlikte yapardin? bir top 3 belirle. secmek zorundasin. zor, biliyorum..
Tamam da bu normal seviye değil, biz faniler için aşırı aktiviteler :D
Seçmek zorunda olduğum için seçeyim madem, çünkü hiçbiri seçeneği yok..
1 , 4 ve 5 benim için mümkün sanırım.

Peki dürüstçe cevap ver, sen tüm bunları yapar mıydın?

Kampa gidip, her yerlerini bocekler isirdiginda verdigi tepkiye bakin :d Boyle pozitif mi negatif mi bir insan oldugunu anlayabilirsiniz :p

Birlikte maratona yazilin, beraber her gun kufur ederek kosun, kendinizi alistirin :D Boylece tum gunun stresini de atmis olursunuz :p

Geri