Sevgilimin annesine nasıl davranmalıyım?

Konu sahibi son olarak 3713 gün önce görüldü
Sevgilim beni annesiyle tanıştırdı gecen haftayada evlerine yemege gidecegiz nasıl davranmam gerektigini bilmiyorum ağır mi takılsam yoksa samimimi davransam acaba

Ne çok ağır ol ne çok samimii dozu iyi ayarla ...
Kadincagiz bir şey sormadıkca çok konuşma bence :)))
İnş ailesi seni bu konuda rahatlatan insanlar olur.

Öncelikle hoş geldiniz Blackman.:))
Sizi annesiyle tanıştırmış olması sizi olduğunuz gibi değerli gördüğünün de kanıtı.
Bir anne zaten bununla mutlu olur;kızını mutlu eden insana karşı önyargısı olmayacaktır.
Tabi ki tanımak da isteyecektir.En zor aşamayı atlatmışsınız.Bundan sonrası için doğallığınızı koruyun derim.
Çünkü şu olduğunda şöyle yaparım düşünceleri kişileri o anda doğal olmaktan alıkoyar.
Korku ya da endişeleriniz olacaktır.Ama bunlar yerine anın keyfine odaklanın.Gerisi gelir:))

saygıda kusur etme yeter , ilk izlenim önemlidir

Bende öyle düsünmüştüm soru sormadikca cvp vermiyim diye ama bu seferde içine kapanık demesin bana

olabilecek en güzel şey sadece kendin olmak bence. bol şans :oy:

Burda en büyük görev ailelere düşüyor bence onlar sana samimi bir ortam yaratırlar çok gözünde büyütme kendin olmaya bak,herşey güzelce geçecektir eminim.Bol şans dilerim (:

en sevdiğin yemeklerden bahset, bir dahaki görüşmede ziyafete hazır ol. adahghjk

Kendin ol, yapmacık hareket etme ve sıkılmadan, heyecan yapmadan kendini ifade etmeye çalış. Ufak-tefek heyecanını da eminim anlayışla karşılayacaklardır.

Bir de "siz" diye hitap et; şimdiden "anne - baba" demezsin herhalde? :D

En ufak birşeyde heycanlı olduğunu söyle ona göre davransınlar :D

çok genç görünüyon de bi numara olursun :))))

adeta bir kedi gibi olmalısın
yanına sokulmalısın usulca
o seni sevecekdir.

onu bunu boşver de tüm şartlarını en baştan konuş ki sonra süpriz sorunlar olmasın xd
mesela evlenince ayrı evde oturmak istiyoruz, yatak odası mobilyalarından başka bişey almam, bayramın ilk günleri size gelmeyiz beklemeyin vs gibi.
bak valla sonra çok pişman olursun demedi deme xd

Kendi annene nasıl davranıyorsan öyle.

Annesi sana nasil davraniyorsa oyle

Beni genelde sevdiler ona kızını sevdiğinin güvenini verirsen , saygılı olur ve iyi niyetine karşıya aktarırsan anneleri kazanmak zor değil asıl mesele babaları.

Kızlarına çok bağlılar , seni rakip algılamasın. Patron sensin izlenimin ver ama kız senin, o öyle düşünsün :)

Sevgilim beni annesiyle tanıştırdı gecen haftayada evlerine yemege gidecegiz nasıl davranmam gerektigini bilmiyorum ağır mi takılsam yoksa samimimi davransam acaba

Daha yeni yaşadım.
Sen normalde nasılsan öyle davran. Bir de heyecanlanıyorsan da heyecanlan. Yani kısacası, bu görüşme için herhangi bir hazırlık yapma ve kendi haline bırak. Su yolunu buluyor zaten. :)

Geri