Sevgilimin Ailesi Beni Kabul Etmiyor Ne Yapmalıyım?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
sevgilimin ailesine kendimi nasıl sevdirebilirim, sevgilimin ailesi beni nasıl kabul eder, sevgilimin ailesi beni nasıl sever

Bir çok genç arkadaşımızın sorununa yardımcı olmak açısından açılmış bu konuda fikirlerimizi paylaşalım :cici:​

O değilde ciddi ciddi bu derdin sana ait olduğunu düşünüyorum. Kız çaresizlikten iki kere açmış konuyu.

Sevmeyince sevmez. Boşa kürek çekmeyin. Büyüyle yine ayırır cadı kaynana.

Sen de onları kabul etme. :T:

Hemen terket onu ve seni kabul edecek aileye sahip biriyle sevgili ol:D

evleneceginiz insanin ailesiylede evlenir gibi oluyor insan.o yuzden aileler istemiyiesa o sökuk dikis tutmaz

ailelerinde istemesitle saglikli iliski evlilik olur

Yinede devam ederim sonuçta ailesi ile değil sevdiğim kızla evleneceğim. :T:

Aile onemli bir etken bu konuda. Gayet de soz sahibi konumundalar bence. Alınan karara oncelikle saygi duymakla yükümlüler. Tabi tecrube olarak bazı eksik tarafların farkında oldukları icindir bu kabullenmeyis. Oncelikle kabul gormeyen etkenleri degerlendirmek lazım, cozumlenebilecek turden ise ve hisler saglamsa zamanla yoluna girecektir.

Aile karşıysa malasef bu işin sonu yok.Eninde sonunda tüketiyorlar her şeyi.

Beni tanıdıkça severler ya sevilmeyecek yanım yok :D.
içkim var güzel içerim, sigaram var daha ne istiyonuz :D.

Aileyi boşver sevgilin bu konuda ne hissediyor ona bak.
İkiniz sağlam bir duruş gösterirseniz ailelerin yüreği yumuşak olur.

Benim için ailemin ne düşündüğü önemli onlar istemezse hisler bir yere kadar hayatimin her anında onların desteklerini hissetmeliyim. Benim mutlulugumdan keyif aldıklarını bilmeliyim.
Zamana bırakarak biz birimizi seviyoruz diyerek yürümüyor maalesef.
Gerçekci olalım.
Babamın istemediği bir adami evimize sokmaktansa o ilişkiden kaçınirim.

Eskiden olsa evet cesaretli adımla atar onemli olan benim ne dusundugum derdim. Ama o işler öyle olmuyor (Muş )

çok boktan bir durum zamanında birinden vazgeçmek zorunda kaldım kız ağzıma s.çtı resmen ama böyle olması gerekiyordu bnm ailem değil onun ailesi istememişti beni kızda kaçalım diyordu ama onu bu yaşa getiren ailesine sırt çevirmesini istemedim çünkü gerçekten kızlarını düşünüolardı ve tek kızlarıydı velhasıl kelam sağlam bir travma oldu ebemzikildi boyluboyunca o dönemlerde ama atlattık atlatılıo yani tabi bünyeden bünyeyede etkisi farklı 7 sene oldu bazen keşke kaçırsaydım diorum ama evlenmiş çoktan.şu anki aklım olsa KAÇIRIRDIM **Spam/Adversiting**

Geri