Sevgilimin Ailesi Ailemle Tanışmaya Gelicekler İkramlık Neler Yapabilirim ?

Konu sahibi son olarak 581 gün önce görüldü
Tatli olarak muffin yap
Patats köftesi yap
Kısır yap
Pogaca yalablrsin bide

*Kei haklisn bi yapamadm ama yapicam en yakn zamnda neli seviodun :p:D

Efil Tarçın ve Elmalı olursa mutluluk duyarım :p ama onun süresi doldu tek o olmucak yanında kekte isterim kahveler benden :hih:

muhabbet tıkanması gibi bir ihtimal olursa, muhabbet açıcı olarak ben de gelebilirim. halamın oğlu dersiniz.

Efil Tarçın ve Elmalı olursa mutluluk duyarım :p ama onun süresi doldu tek o olmucak yanında kekte isterim kahveler benden :hih:

Elmalı turta tarcnli krep Vişneli muffin nasl o zamn bnce iyi bi kombin :p kshvelerde köpüksz olmasn çamaşır suyu gbi içmem :hih:

Elmalı turta tarcnli krep Vişneli muffin nasl o zamn bnce iyi bi kombin :p kshvelerde köpüksz olmasn çamaşır suyu gbi içmem :hih:

Sen iste ben kahveye bulaşık sabunu atarım köpükten içemezsin zeynep :p Bence iyi bunu yapmamız lazım :p Şimdi bunun içinde bi 7 ay bekleriz :p

şahsen ben kaynana olsam gelinimin bana en sevdiğim yemeği ikram etmesini isterim ki o da sucuklu yumurta, mercimek köftesi, un helvası.

enişteye beye sor bence. ehehe

Sen iste ben kahveye bulaşık sabunu atarım köpükten içemezsin zeynep :p Bence iyi bunu yapmamız lazım :p Şimdi bunun içinde bi 7 ay bekleriz :p

Ben doğal yollarla varolan köpüğü kastetmistim :p bencede ve bunun icn hemn yapar yollarm tatildeym eylüle kdar vaktm gani gani :p

Ben doğal yollarla varolan köpüğü kastetmistim :p bencede ve bunun icn hemn yapar yollarm tatildeym eylüle kdar vaktm gani gani :p

Sen şimdi yapmaya çalışsan 3 haftaya anca biteceğini varsayarsak olabilir evet :p

UPS ye ver bare diğer kargolar bayatlatır onları :p yada sen beşiktaşta bi yere bırak ben alırım :p

Biliyorum ama hiç gitmedim :D
Bir kere küçükken gitmiştik kimsemiz yok oralarda :cici:

Geri