Sevgilimin Ailesi Ailemle Tanışmaya Gelicekler İkramlık Neler Yapabilirim ?

Konu sahibi son olarak 581 gün önce görüldü

Sevgilimin ailesi ailemle tanışmaya gelicekler neler yaplaıyız, neler ikram etmeliyiz?

Fazla riske girme üzümlü kek seni kurtarır :p

şerbetli tatlı bayar ama maharetli oluşu gösterir zahmetli bir börek de yap, güzel bir sarma sar :D

Bizde baklavayı erkek tarafı alırda gelir canım @She Wolf :cici:

Sarma, börek ,küçük poğaçalar filan aklımda onları yapacağız birde tuzlu kurabiye filan ama salata olarak ne yapalım onu düşünüyoruz ben çok güzel Tuzlu pastada yaparım onuda yaparız filan :cici:

Yaprak sarması,baklava.

Bu zamana kadar gördüğüm kaynana modellerinden mütevellit,can evlerinden vurursun ablacım :D

havuç topu yap hem pratik hem de tadı güzel ben seviorum:d tabi artık havuç satılıomu bilmiorum:d

Pitre zor olanları yapayıda göze gireyim değil mi aksjajs :D
Azra bak bunu unutmuştum iyi oldu havuç ve patates topları yaparız :cici:
Buyur gel canım She Wolf :cici:

İlk defa ve aksam geliceklerse yemege almaniz daha mantikli olur. Yemek sonrasinda cayin yanında guzel bi tatli ve en son meyve servisiyle noktalarsin :)

Akşam yemeği yendi
Sonrasında tuzlu kurabiye,getirdikleri baklava :p çay ikram edildi.

İlk defa ve aksam geliceklerse yemege almaniz daha mantikli olur. Yemek sonrasinda cayin yanında guzel bi tatli ve en son meyve servisiyle noktalarsin :)

Malesef 21den sonra gelecekleri için yemeğe gelemeyecekler bizde öyle düşünmüştük ama beyfendi işten çıkıp gelene kadar 21-21.30 olur :cici:

Malesef 21den sonra gelecekleri için yemeğe gelemeyecekler bizde öyle düşünmüştük ama beyfendi işten çıkıp gelene kadar 21-21.30 olur :cici:

O halde canim fazla abartmadan az ve oz guzel seyler sunmaya calis sarmaının yanında salata tarzi olarak amerikan salatasi guzel olur :)

Pazartesi gelecekler şimdiden heyecan yaptım herşey yapasım var abartmakta istemiyorum ama :D

Geri