Sevgilim yada eşim beni aldattı nasıl öc alabilirim? yada ne yapmam lazım :D

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4534 gün önce görüldü
Olurda bir gün eşim yada sevgilim olur beni aldatırsa ne yapmam lazım? Şimdiden önlemleri almak lazım dimi :D

döner bıçaklarıyla dalalım :D
bir şey almana bence gerek yok seninde ondan bir farkın kalmaz,gülümse sadece diğer level de ödeşirsiniz :)

Olmaz o kimi aldatıyor :D hesabını soracam ona ben :D

Düşmanı kendi silahıyla vurmak lazım, böyle olunca canı daha bir başka yanar...:D

döner bıçaklarıyla dalalım :D
bir şey almana bence gerek yok seninde ondan bir farkın kalmaz,gülümse sadece diğer level de ödeşirsiniz :)

Yav şu öneriyi her yerde yapma olm,ilk okullu geldi sen bu öneriyi yaptın gönderdik tamam 1 öneriyi 1 kez yapıyoruz rule 1 :D

Kıskandırma çabaları vol 1 perii her zaman tutar bu taktik :D

Tamam senin düşüncen nedir...:D

Kızın saçlarını öyle bir dalarım ki gördüğüm yerde ister sokak olsun rezil olmakmış umrumda değil :D eşimse de tırnaklarım yüzünü rezil olan kendi olur :D Sevgiliye ne edilir bilmem ki :D

öc alamam daha ki ksıkandırmayı beceremem ben mep :p

ben 6 sene boyunca 329184903754892375 kadar aldatıldım :zuha: ama bana söylediği için sorun yapmadım yapmamda takılma böyle detaylara

Kızın saçlarını öyle bir dalarım ki gördüğüm yerde ister sokak olsun rezil olmakmış umrumda değil :D eşimse de tırnaklarım yüzünü rezil olan kendi olur :D Sevgiliye ne edilir bilmem ki :D

öc alamam daha ki ksıkandırmayı beceremem ben mep :p

Kız belki yanlış biliyo, kandırılmışsa...:D

Hmm.. Büyük ihtimalle o eşim olan kişi hayata bir kaç eksik kemikle devam eder. Adamda suç yok

ßaşak nasıl katlandın o kadar bir adama hemde aldatıyor seni biliyorsun :D Aşık mıydın o adama :D

ide@list banane benim o zaman o umrumda olurmu sanıyorsun :D

Santiago sis ne ya :D

İyide Perii'cim ben izin verdim zaten :D:D:D sanki dır dır etsem aman başak dır dır ediyor diye yapmicakmı yalnız aldatmadan aldatmaya büyük fark vardır onu belirtimde :D:D

Geri