sevgilim telefonda biriyle mesajlaşırken garip garip gülümsüyor

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
çünkü ona güvenip mesajlarını okumadığım için çok mutlu ve beni çok seviyor. <33

Keh keh bence nasılda çoğu kişiyi idare edebiliyorum diye şeytani gülüşünü yapıyordur. :asd::asd:

Seni tek mutlu eden sevgilin yada karın kocan değildir.Bazen seni mutlu eden insan ya çocukluk arkadaşın yada canından çok sevdiğin dostların

Sevgilim - başka Biri - Gülümsemek

E ben neredeyim peki?

Aslında bu konu bu başlık altında Derdim var bölümüne açılmalıydı :D

Gülen ağzının ortasına bence birtane yapıştır, yoksa niye yapmadım diye pişman olabilirsin.

boynuzlarını parlat
piç smile atıyor bide döte bak yaa

tumblr_ncudksVISe1sbbu8to1_1280.png

Açıklamaya Oggy inandı mı acaba? :d Sevgilisinden başka birine gülümsemek ve güven? Geçmiş olsun. Yakışıklı ve cool erkekler de aldatılır diye aforizma yazmak lazım. ljksljkska

Kesin seni aldatıyordur. Ayrıl ondan.

Ne kadar artniyetli insanlar var(!)
Arkadaşıdır,kankitosudur,yeni sevgili adayıdır.Normal şeyler aşmanız lazım bunları.
Gülümseyecek tabii,yok bir de ağlasın.

Bende bakar beraber gülümserim nolmuş yani

hadi gülmesini geçtim, başkasına yazmasını geçtim. Mübarek ben yanındayken bir başkasıyla mesajlaşacak bende onunla duracağım olacağım. mümkünatı yok.

Bunda anormal olan ne ki? Her hareketinden iskillenecek kadar delirmemek gerek. Guven tam ise bunlara takilmamak lazim

Benimde onunda çok sırıttığı oluyor , o bakmadan ben ona , o bana gösteriyor aynı konuya beraber sırtınca daha mutlu oluyoruz. Sadakat ve güven bunun adı canlar.

hadi konuyu ciddiye alanları görmezden geliyorum, bu onurcan ne diyo allah aşkına ya? ahahaha:D

En fazla sorarım ama neye güldüğünü sorarım. Gerçekten haz almam başkasının tel.nunu almayı kurcalamayı bunu kendime yakıştıramam o kadar düşmem.

garip garip gülümsüyorsa komik bişi vardır ama

ihi ihi diye sırıtıyosa muhtemelen birinden iltifat almıştır , her bayanın yöresinde yurdunda gezinen ve erkeği dumurlatıp sinir etmek için yaratılmış kızların sadık dostu buraklar ve meriçler vardır , gitar çalıp kız derdi dinlerler

Geri