Sevgilim Sosyal Medya Hesabını İncelememi İstemiyor

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
sosyal medya hesapları özel bişeydir sevgilinin bakmasına gerek yok. biraz güvenin sevdiğiniz insana be.

Sakladığı şeyler olabilir.

1,5 aydan sonrasını okumadım.

Arkadaşlar siz bi insana nasil güveniyorsunuz
Yöntem olarak soruyorum.
Hani diyorsunuz ya bakıyorsa güvenmiyordur diye peki güvenmek için ne yapmak lazım kalp gözüne falan mı bakıyorsunuz?
Güvenilir bir insan o telefonu gerekirse gözünüze sokar, güveninizi kazanmak için çabalar. Güvenilir olmayan ama profesyonel olanlar bile bu konuda rahat davranıp gemileri başka türlü yürütüyor siz hala 'aa olur mu onun özel alanı yanlış ' diye takılmaya devam edin.

Arkadaşlar siz bi insana nasil güveniyorsunuz
Yöntem olarak soruyorum.
Hani diyorsunuz ya bakıyorsa güvenmiyordur diye peki güvenmek için ne yapmak lazım kalp gözüne falan mı bakıyorsunuz?
Güvenilir bir insan o telefonu gerekirse gözünüze sokar, güveninizi kazanmak için çabalar. Güvenilir olmayan ama profesyonel olanlar bile bu konuda rahat davranıp gemileri başka türlü yürütüyor siz hala 'aa olur mu onun özel alanı yanlış ' diye takılmaya devam edin.
Güveniyorculuk oynuyorlar…

Ya arkadas,nefsin (modern tipta "zalim Ego"nun) bulundugu ve aktif oldugu her yerde, güvenmek cok naiv ve gercekdisi bir eylem.
Durum böyleyse, egosunu frenleyemeyen bireyden ben mi sorumluyum,kendisi mi?
Bana ne ya onun sosyal medyasindan cartindan curtundan?
Güvenmeyi irrasyonal bir olgu olarak kabul ettim ben...kafam rahat.

Kesin sakladigi seyler var.

şahsen sosyal medya app vb şifrelerimi kesinlikle paylaşmam incelletirmem prensip meselesi

Sadece ve sadece harcama hesaplarımın incelenmesinden hoşlanmam, yahu sananek benim hangi x yere yolladığım 50 kitaptan, masadan sandalyeden?
Parayı benimle mi kazanıyorsun ayol?

Ayh sosyal medyam zaten sözlük forum hesabı var birkaç tane, zaten uluorta şifremi söyleyen bir humanımdır doğrusu.

Erkeğin değmesi meydanda olur.

Bi isler ceviriyordur…

incelemek, kurcalamak hoş şeyler değil belki ama saklanması da rahatsız edici. bir şeyler saklıyorum imajının ötesine geçemez...

ben şeye çok tiltim, “özel alanım” yerim la sizin özel alanınızı. Hayatınızdaki insandan öte özel ne gibi bi hayatınız olabilir.

Net aldatıyordur kardeşim, sal

istemezler canım tabi ki, özel alan zamazingosu cünkü .p

Aslında bu işlerin çözümü basit tabi de, insanlar kahpelik peşinde.

Sevgililerime sosyal medyamı göstermekten çekinmem. Telefonu eline verip " al incele " demek değil bu.
Eğer konu "sosyal medya hesabını inceleyebilir miyim" sorusunu sordurtmaya gelmişse, zaten bitmiştir o iş.
Sen incelemeden evvel sana inceletmiş olması gerekir o medyayı.

sevgililerinizi
dillere düşürmeden sevin da

Geri