Sevgilim Hamile Kaldı Ne Yapmalıyım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Kafam karisti simdi. Anladigim kadariyla soyle oldu;

Sen kadinsin, eski sevgilin erkek. Eski sevgilin seni baskasiyla aldatti ve o kadini hamile birakti. Ciftler genellikle 'Hamileyiz' derler ya, o anlamda soyledin umarim.

Yinede kurtuldun o kisiden, mutlusundur.

Yok feyzaa ben şaka yapıyodum, bi yaşanmışlığım yok bu konuyla ilgili -)

:D Ya Allasen beni güldürmeyin gece gece :o

Allahim yarabbim. Bak ayni burctan iki insaniz, bilirsin, biz, suan ben, boyle seylere inanirim. :he:

Ama cinsiyetimde bayan yazıyo diye kimse inanmaz diye düşünmüştüm, sen bildiğin yeni bakış açısı getirdin olaya :D

Bu yaş , istek ve kariyer planlamasıyla alakalı sanırım. Yani ben 23 yaşımdayım böyle bir durumla karşılaşsam , sevgilimin de düşüncelerine göre çocuk sahibi olmayı düşünebilirim. Fakat kendisinin planları bu yönde değilse eğer çocuğu aldırıp koruma konusunda daha titiz olmak en mantıklısı sanırım.. ^^

Aldırma aşaması zor zahmetli ve yıpratıcı. Kimi zaman gerçekten kötü sonuçlanır. Baştan önleminizi alın sağlıklı bir şekilde korunun

Bunu sormadan önce ön görmen lazımdı derim/çok da dedim.

Nasıl iyi bir baba olurum onun yollarını araştır bence:T:

Çok çok fransız kaldığım bir durum.
Yorum yok malesef :)

Onlara tugba ekinci sarkisi hediye ediorum bosuna dememis condom dunyaya condom herkeze condom eline beline cebine kondom

Doğacak çocuğa isim bakın bence. Hala sağlıklı iseniz o haberden sonra. msalmanabs :D

Kabulenmekten başka yapılacak birşey yok.
Git iste kızı evlenin. :)

Kötü bir durum sanırım erkek ve kadın açısından. Çiftlerin durum ve şartlarına göre ya evlenilir ya da çocuk aldırılır.

Cıkış izni varmı Acaba :dusun:

Olabilir mi sizce :nee:

:ofkelendim: :ofkelendim: :pat: :pat: :ofkelendim: :ofkelendim: :ofkelendim:

İyi Forumlar...

~Saygılar

Geri