Sevgilim Hamile Kaldı Ne Yapmalıyım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Babası kim diye soran olursa
Eski bir müşrik dersin sevgilim

Evlenceksin ne yapicaksin baska

Bir şey diyecektim de neyse :p
Yarı yolda bırakma yollarını değilde devam etme yollarına başvurmalı.

Ahbabınız olan bir bilene danışın. Kürtajın yasak olduğu ülkemizde istenmeyen çocuklar için alternatif çözümler var.

Muhtemelen istenmeyen bir durumdur ve istenmeyen durumlar sonucunda doğan çocukların akıbeti hiç de hoş olmuyor. Bazen doğmaması, doğmasından iyidir.

Bazı kadınlar, erkek arkadaşlarını sınamak için bu tür cümleler kurabilmekte, bazen de önlem alınmasına rağmen gebelik durumu oluşabilmektedir. Her ne olursa olsun, kız arkadaşınızın yanında olun ve ona destek verin.

Daha önce aynı olmasa da benzer bir olay yaşamış biri olarak şunu belirtebilirim ki; işin en pis yanı hastahane kısmı. Evli, orta yaşlı insanların arasında, hamile kadınların, çoluklu çocuklu ailelerin arasında evli olmadıkları her hallerinden belli iki genç olarak bulunmanın dayanılmaz kınanma bakışlarıyla pekiştirilmesi biraz psikolojik baskıya sebep olabiliyor. Ve belki de en önemlisi, bu tür durumlarda özel hastahaneleri tercih edip, teşhis ve tedavi bilgilerini doktorla konuşarak farklı yazdırın. Sağlık sistemindeki her bilgi devlet tarafından kayıt altına alınmaktadır.

Hamile kalmak kötü bir şey mi? Kalmışsa kalmış. Sevin işte, çocuğunuz olacak.

işini bilmedk çavşlar döner bi trfını avçlar baştn düşnmek lazm sormakla olck işler deil

Buraya uzun uzun yazardim da bir ise yarar mi bilemiyorum.

Cocugu dogurmaya karar verecek olan, kadin, erkek degil bunu da onceden hesaplayin.
Buna hazir degilseniz, sorumluluk alamiyorsaniz, o ise kalkismayin derim.
Her dogum kontrol yonteminin bir riski var cunku.

hamiline senet yaz :p tamam tamam kötü bir espriydi :D

aslında bunu şeyinin dikine gitmeden önce düşünecektin ama madem olmuş bir kere artık kabulllenip baba olmaktan başka çaren yok bence, bazı şeylerin dönüşü yoktur çünkü belirli bir zaman geçtiyse...

Aynı insandan haz alıp meyvesi olunca neden korkulur ve baş belasi olarak görülür ?
Bence helalin olmayacak kişiye dokunma meyvesine sahip çıkmak zorunda kalirsin.

Benim de bi sevgilim hamile kalmıştı, beni aldattığını öyle anladım, çünkü ben onunla bi şey yapmamıştım.

Geri