Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah mutluluğunuzu bozmasın.Tabii ki kocam, kızımın babası, evimin direği kfjf ince bellim, goca gafalı hamsim kgkf
Ah kuzum ban çözüm olmuyor mdmdm başka nickle geliyorlar gene nmdmdmSüresiz banlı sevgili![]()
![]()
![]()
Krala bak uzun zamandan sonra bir konuya ciddi mesaj yazmış :d ve konu da bu...Seçenek sunulan yerde ilişki zaten yara almıştır. Mesele bu soru değil yani, bu soruya varana kadar ki yaşanan süreç. Soru bir sonuç bence burada…
Ama sanalı hiçbir zaman ailemin önüne koymadım, koymam da. Geçmişte sevgililik durumlarımda da bunu tartışmaya açtıracak bir şey yaşamadım. Önceliklerimiz karşıya duyduğumuz saygıyı da belirler…
Senelerce yazdım, hem de uzun uzadiye… anlaşılmadı yada anlatamadım. Baktım millet zorbalanmayı seviyor atom fiziğine de profesörlüğüne de lanet ettim : dddKrala bak uzun zamandan sonra bir konuya ciddi mesaj yazmış :d ve konu da bu...
Sağlıklı bir ilişkide seçim zorunluluğu değil, karşılıklı güven ve denge olmalı. Bir ilişkide ya o ya ben gibi ultimatomlar sağlıklı bir iletişim biçimi değildir bence. Demek ki forumu bilen biri ki bu seçeneği de sunuyor olabilir birlikte bırakılmalı o halde : )
Takım tutmuyorum : ) hayatta hiçbir şeye aşırı bağlı değilim.Forum mu yoksa Fenerbahçe mi derse peki?
Takım tutmuyorum : ) hayatta hiçbir şeye aşırı bağlı değilim.