sevgilim çok makyaj yapıyor

• Kullanıcı aytug
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3696 gün önce görüldü
Sevgilim sürekli makyaj yapıyor ve yaş8na uygun olmayan makyajlar bu baya rahatssız ediyor beni söyledigim halde dinlemiyor ayrılmakta istemiyorum napsam acaba

nabıoki hacı corpsepaint falanmı ? okadar takılma bence 10 yaşında olmadını varsayarsak kızda 9 yaşında değilse şayet

yüzünü yalayarak pardon öperek eritebilirsin makyajı bişeycik olmaz.

kardeş buna psikolojide mariano pudering sendromu deniyor ve zamanla daha masraflı hale geliyorlar, hemen ayrıl. addahfhaf

bi kutu sentetk tiner işini görr

Bak ne de biliyor musun.

Makyajsız bir kuğu gibi olduğunu söyle. Gerek yok aşkım de , sen cidden güzelsin.

Bir daha sürmez asklskym

Makyajlı çok çirkinsin de .d

Ters psikoloji uygulayabilirsin

Bu kategoride açılan tüm konulara "kafa mı buluyon bizle" yorumunu yapmak istiyorum

Yüzüne bir kova suyu boca et ve aynayla yüzleştir :/

senden ayrılsın

kıza yazık

Eğer gerçekten seviyorsan, değiştirmeye çalışma. Gerekiyorsa ve bu sende bir takıntı haline gelmişse de bir psikolojik destek al. Gerçekten psikolojik destek lazım olursa ÖM'den ulaşırsan yönlendirebilirim.

Bir insanı ne kadar değiştirmeye çalışsan da özünde başarılı olamazsın. Bİr süre sen üzülme diye değişmiş rolüne bürünebilir. Ama en sonunda patlar. Sadece normal bir şekilde bu durumun seni üzdüğünü, kıskandırdığını, makyajdan vazgeçip geçemeyeceğini sor, yeterlidir. Eğer o da seni gerçekten seviyorsa ve dediklerin mantıklı geliyorsa zaten makyajdan vazgeçecektir.

İkinci seçenek; sadece rimel ve allık sürdüğünde çok tatlı olduğunu söyle. En azından makyajı azaltmış olursun.

Cok makyaj yapanlar hakkinda yorumlari bul göster bak bakim daha yapiyor mu insan cekiniyor yahu öyle yorum gördükten sonra :D

Geri