Sevgilim Çok Kıskanç Ne Yapabilirim?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
sevgilim çok kıskanç , sevgilim çok kıskanç ne yapabilirim , kıskanç sevgili için öneriler

Merhaba arkadaşlar,

Çok kıskanç bir sevgilim var. Herşeyden ve herkesten kıskanıyor. Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum ama artık dayanamıyorum. Ne yapmalıyım ?​

Seni kaybetmeye göze alacak kadar kıskanıyor ise, bu alışkanlık, bence benim mesajımı okuduğun gibi terk etmelisin

tanımadığımız sevgilin hakkında tanımadığın insanlardan öneri beklemen ne kadar doğru bilemedim kardeş. :/

Herseyden ve herkesden kiskanmasi iyi degil tabi Ama seninde onu rAhat etmen lazim. Ona bu kadar kiskanmain gereksiz oldugunu senin icin ne kadar onemli oldugunu haraketlerinle anlatman lazim ki seni fazla kiskanmasin.
benim dusuncem boyle.

Bu konu bu tür sorun yaşayanlar yararlansın yada üyeler fikirde bulunsun diye açılmış :cici:

Karşımıza oturtup konuşmakta yarar var, çünkü kıskançlığın aşırısı bunaltabiliyor :cici:

Seven erkek kıskanır. Kıskançlık boyutu çok aşırı değilse çok da fazla sorun edilmemeli bence. Kötü bir olgu gibi görünse de iyi bir şey aslında; seni çok sevmesi, her şeyden ve herkesten kıskanması, olağan bence. Çok çok gerçeküstü bir olay yoksa büyütme bence.

Z3yn3P senin gibi sevgilim olsa değil kıskanmak kimseye göstermem! :kiki: :kiss:

Bu konu bu tür sorun yaşayanlar yararlansın yada üyeler fikirde bulunsun diye açılmış :cici:

Karşımıza oturtup konuşmakta yarar var, çünkü kıskançlığın aşırısı bunaltabiliyor :cici:

Ne güzel de açıklamış , teşekkür ederim Katre-i Matem :cici:

Aklıma geldi, şimdi kıskanmaması ayrılık sebebi olabiliyor, kıskanması da, bence ne istediğini tam olarak bilmen gerekiyor, aşk, sevgi karşında ki insanı değiştirmek değildir olduğu gibi kabullenmek, onun rahatsız olmayacağı şekilde hareket etmektir, unutma zor olan yapıcı olmaktır, yıkmak çok kolaydır :)

Bu konuyu anket yapıp çoğunluğun dediğini yapmaya ne dersin:D, ay benim kız arkadaşım beni böyle etiket edecek onun azını burnunu kırardım, sonra terk ederdim, buradan erkek arkadaşına sesleniyorum:D

Kıskanmazsa sorun var, kıskanıcak tabi . Domuz etiyle beslenmedikki kıskançlık duygumuz gitsin. :) Bence neden kıskanıyor beni ne yaptımda kıskanıyor diye kendimize sormak gerek. İnsanlar boşa kıskanıp, kuşkulanmaz . :)

öküz eti yiyok diye mi öküzüz xD

Yeteri kadar real hayatta ders veriyorum. Burda vermiyim googleden araştırabilirsin canım .

kardeş ben mevzuyu biliyorum zaten, ağzından duysak iyi olurdu ama bilmeyenler için paylaşalım: https://eksisozluk.com/entry/1010322
evet, şimdi bak okur musun bilmiyorum ama sana bi şey anlatayım. ben küçükken köye gittiydik bi kere, ananemin inekleri vardı o zamanlar. bi inek, bi de buzağı mı diyorlar ne ondan işte. buzağı, ineğin oğluymuş. -ineğin kocasını, yani buzağının babasını satmışlardı.- ama inek hamileydi. ananeme, "bu inek kimden hamile?" diye sormuştum. haşa zina mı yapmış diye merak ettiydim, evlilik dışı ilişki günah sonuçta. neyse, anneannem demişti ki "O İNEK, BUZAĞISINDAN HAMİLE."
oha dedim, nasıl olur. annesini mi hamile bırakmış bu buzağı dedim. evet demişti. ben o çocuk aklımda şoke olmuştum ama hayvanlar aleminde oluyor böyle şeyler. onların senin düşündüğün gibi bir ahlak yapısı yok yani. ne dersi veriyon bilemedim, veteriner falansan eğer öğren bunları yanlış şeyler anlatma millete. hadi görüşürük. :)

Herşeyin aşırısı kötüdür tabi ki kıskançlığında çünkü bir süre sonra gerçekten bunaltıp can sıkabiliyor.Eğer kaybetmek istemiyorsak onu karşımıza alıp aşırı bir şekilde yaptığını ve artık bunaldığımızı belirtmek gerekir zaten anlayışlı ve değer veren biri ise bunu anlayacaktır.

Z3yn3P grefmhşlermy kendi sorunun için yazdın gibi algılanıyor kız not düşeydin ... :D

Bence dozundaysa kıskançlık güzel bir ilişki uyumu oluyor; ama psikopatlaşıyorsa sıkıntı. Psikoloğa götürülmeli. :)

değiştir düzelir.

Geri