Sevgilim Beni Kıskanmıyor

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Bir kesim insan sevgilisi tarafından kıskanılmak ister, bir kesim ise kıskanılmaktan hoşlanmaz. Bazıları dozunda kıskançlığın aşktan geldiğini düşünür; tabii psikopatlik derecesinde değilse.
Sevgili Kıskanmıyor ise sevmiyor gibi mi algilamali, neden Kıskanmıyor olabilir?

Ee şükür et. sevgilisi olmayanları gözünde canlandır .d

Kiskanmayan insan kendine guveniyodur.

Kimiside kiskandigini belli etmez sevmiyor anlamına gelmiyor ama yapısı budur

Bunu hastalik derecesine getirmedigi surece problem yok

Kıskanç bir sevgili kadar çekilmezi olamaz...

Kişi yapısına göre değişir. Ben bazen sevgilim olmayanları da kıskanıyorum. Misal; Asel .
Herşey bir yana, kıskanmaması seni sevmediği anlamına gelmiyorda. Fazlasıyla güveniyordur.

Kıskanmayan insan ne bilim değişiktir. Şahsen ben içtiğim suyu bile başkasının içmesini istemem. Benim olan benimdir. Başkası bakamaz, dokunamaz. Evet aşırı kıskancım.
O yüzden kıskanç erkek isteyen bayanlar telefon numaram: 0530 123 45 67. Çağrı yapın, ben size dönerim.

Benimki de kıskanmıyor yada belli etmiyor tam çözemedim onu :p Ama güvendiğinden :cici:

Kıskanmayan insan ne bilim değişiktir. Şahsen ben içtiğim suyu bile başkasının içmesini istemem. Benim olan benimdir. Başkası bakamaz, dokunamaz. Evet aşırı kıskancım.
O yüzden kıskanç erkek isteyen bayanlar telefon numaram: 0530 123 45 67. Çağrı yapın, ben size dönerim.

Güzel Zekice Bir Taktik :kiki:

Lethe sen mi soruyosun bunu yoksa bi arkadaşın için mi sordun yoksa öylesine mi?

Hatem tırmık beğenmiş bak ilk çağrıyı o yapabilir :d

hacı dayı numaranı da kıskanaydın ya :D

:zuha::zuha::zuha:

Geri