Sevgilim Beni Aldatıyor Ne Yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
sevgilim beni aldatıyor ne yapmalıyım, sevgilim beni aldatıyor ama onu çok seviyorum ne yapmalıyım, sevgilim beni arkadaşımla aldatıyor ne yapmalıyım, sevgilim beni aldatıyor ama ben onu seviyorum ne yapmalıyım

Bu sorunun cevabı bir çoğumuz için net bir şekilde bellidir ve şuan garip gelebilir.Lakin internette çok araştırılmış.İhanete karşı intikam mı sessizlik mi diye bu yüzden konuyu buraya açıp yorumunuza bırakıyorum.​

Yazık kıyamam ya :/
Tekmeyi bas (hayal gücüne kalıyor yorumun bu kısmı)

beni aldattığı lavuğu döverim
sonra ne halin varsa gör derim

Şimdi seni aldatiyorsa evlendi mı onla elinde bir çocuk gözünde yaslarlada aldatır ve terk eder en kısa yoldan ayrıl gitsin sana adAm mı yok

Beraber yakarız :cigara:

[YOUTUBE]1rQuJ1L_34s[/YOUTUBE]

Birisi kendi yararın için, onun işine yarayan birşeyden mahrum mu bırakıldı?

Bekle biraz muhakkak sıkılır geri döner.

Ay anacım erkek milleti şimdi n'apıyo biliyo muusun? Acaba diyo hepsi mi aynı diyo? 100 tane filan deniyo, bakıyo, ay hepsi aynı boşuna harcadım mermileri diyo, hoop aşna fişnesineleri bırakıo, tevbe kapısını aralıyo, geri dönüyo Levent Yüksel gibi bi' daha bi' daha oynaşır mıyım onla bunla diyo sevdiceğine...

Hey yavrum hey, burada asıl sıkıntı sevdiceğin pişman olan erine "Hoşt ben bi' daha yer miyim bu lafları, neler gördüm neler geçirdim, hadi yavrum yandan yandan" anlamına gelen Candan Erçetin gülümsemesi atması hususu.

Bunu atarsa, sıçtık beyler...​

Ayrılma süründür iyice burnundan getir sonra tekmey vur.

sevgililerinizi ortalığa saçmayın
bu ney arkadaş

Sessizlik de bir zaman dilimidir. İntikamın payını geç verir ama verir.

Geri