Sevgilim Benden Soğudu Ne Yapmalıyım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Senden soğuduysa senden onsan soğu olsun bittin

Sebebini arastirin bence. Ordaki gercek tokat gibi yapissin suratiniza.

mikrodalga fırında biraz ısıtmak işe yarayabilir :dusun:

Bundan bir kaç ay önce başıma gelen durumdur kendisi. Daha önce doğru düzgün hiç kizmadigim halde küçük bir tartışmada tepkimi ortaya koydum. "Sen böyle yaptıkça senden daha çok soguyorum" dedi. 1 gün sonra konuşabilir miyiz dememe rağmen istemediğini söyledi. Ben de ne zaman konuşmak istersen o zaman yaz dedim. O gün bugündür konuşmuyoruz [emoji14] Hassas olduğum, kırılma noktası olabilecek durumları, yaklaşımımı bildiği halde yaptı hem de bunu. Tarzım gereği ciddi düşündüğüm birini böyle küçük küçük şeylerle sinarim tahammül gosterecek olsam dahi. O bu sınamadan geçemedi. Üzülmüyorum, kim olsa aynı şeyi yapmasını tavsiye ederim.
Özetle;
Sorun yaşadığınızda konuşarak cozemiyorsaniz bir problemi, ayrılın. Böyle bir insanla ömür gecmez

Soğumak sıkıntı kolay kolay ısınılmaz geri :D basit birşey ise oturup planlar yapılır hedefler konulur uğraş çıkartın birbirinize :)

Davranışlarınızı gözden geçirin. Neden böyle oldu, ilişki nerede tıkandı önce bir öz eleştiri yapmak lazım.

Kadınlar genelde ilgi bekleyen taraf oluyor bir erkeğin bazen bu incelikler aklına gelemeyebilir. İlişki sağlam ve oturmuşsa her gün çiçek almak her gün süpriz yapmak gibi incelikleri düşünemeyebilir ama bu sizi sevmediği anlamına gelmez. Bunlara takılmayın bunlar çok önemli değil.

Onun yanında olduğunuzu hissettirin, desin ki her durumda her koşulda bu kız bana yamuk yapmaz. Erkek en çok güvenmek ister bu gerçekten bazen sevgiden bile değerli.

tekrar ılgısını cekmek ısterken batırabılırsın o yuzden akısına bırak

en güzel yolu.
Aramıyorsun kendisini, bekliyorsun kendisi arıyor.
Umursamaz davranıyorsun. Hiç sevmiyor gibi yapıyorsun
baktın o da işe yaramıyor kesip atıyorsun.

Not(gelicekte bunları bana hatırlatın da bende yapayım)

Sıcak su torbası deneyin. .

Bu konular geyik mi ona göre yorum yapacağım :)

Geri