Sevgilim Bana Küstü Nasıl Gönlünü Alırım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
sevgilim Bana Küstü Nasıl Gönlünü Alırım
sevgilim Bana Küstü
sevgilim Bana Küstü Nasıl barışırım
sevgilim Bana Küstü ne yapmalıyım
erkek arkadaşım bana küstü ne yapmalıyım

Bazen iki çift arasında çeşitli sebeplerle kırgınlık ve küskünlük olabilir. Uzun sürmemelidir bu; aksi halde sonuçları derin yaralar açabilir. Sevgilinin küsmesi durumunda neler yapılabilir?
Sevgili küstüyse gönlü nasıl alınır, nasıl barışılır?

intihar eyledim senin için nazlı yarim,şuan hastanedeyim ; yazın.
geleyim derse babam var olmaz diyin.
BARIŞTINIZ.

Bu gibi durumlarda eslerin bosanma vakalari cogaliyor. Once flort donemi sonrasinda zeminsiz evlilikler kavga gurultuler ... anti depresanlar.. hicc gerek yok. Biz insanlar alttan almayi ogrenmeliyz. Konuyu ele almayi somut olarak dusunmeli ve sorunu cozmeye ccalismaliyiz. Aksi takdirde sonuclari hoS olmaz.

İlk önce bu sorunu sadece kendi aranızda halletmeye bakın. Kimseye anlatmayın çünkü başkalarını anlatırsanız olay çok farklı boyutlara gider, kendi içinizde olanı biteni değerlendirin, kendi hatalarınızı da görün.
Ki eğer bir ilişkide bir şeyler ters gidiyorsa bunda her iki tarafında suçu vardır önce bunu kabullenin. Ve onunda bunu bilmesini sağlayan, zaten anlayışlı bir adam ise size hak verecektir ve suçu sadece sizde aramayacaktır. : )
Eğer gerçekten seviyorsanız vazgeçmeyin, sonuçta herkes ikinci bir şansı hak eder dimi. :p

cevap burda gizli:

ona-k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-s%C3%BCrprizler-yap%C4%B1n_382955.jpg

sen bensiz yasayamazsin hadi barisalim dersin olay biter

Siz giderseniz barışmaya, değeriniz düşer, barışacağı varsa da barışmayabilir ve poposu kalkabilir. Eğer o gelirse, aynı durum sizin için de geçerli. Poponuz kalkacak ve o özleyen, o isteyen yerin dibine girdi de farklı bir yaratık çıktı gibi olur. En iyisi mi; küslükler olmasın!

Minik hediyeler ve güzel sözler yararlı olabilir. :)

Özür dilerim, hatamı kabullenir durumu geçiştirmem. O'nu mutlu edeceğini düşündüğüm oranda bir süpriz yapabilirim

Bi kere özür dilemeyi bilsin odun olmasin :d

Amanndaaaa amannnn kusmusmuymusmus benim kusmuklum diyerek cumleye baslarsin :D verdigi tepkiye gore devam edersiniz .P

Kadınsa mücevher alın. Erkekse küçük sürprizler yapın.

Candan sarılmak kadar hissiyatlı birşey yok.

Öpüşülsün!. Öpünce her şey geçer ^^. Ya da başlar bilemiyorum..

Geri