Sevgililerin Kendi aralarında yüzük takması

Konu sahibi son olarak 4531 gün önce görüldü
* Buna söz de denilebilir.
* Ailelerin haberi olmadığı için kendi aralarında birbirni sevenler gümüş yüzük takarlar. Başka erkek yada başka kız bakmasın diye.
* Çok hoş bir durumdur

Saçma birşey..İyice çocuklaştırdılar.İlk okul öğrencileri neredeyse yüzük takıyolar.Ayrılıyolar tekrar başkasıyla yüzük takıyolar.Çok Gereksiz..Yüzük Nişanda takılır arkadaş.

Saçma bulduğum hiç bir zaman takmadığım :D Hiçte taktırmadığım bir şey

Çok hoş bi durum seviyosan alıcaksın bi dahada sahipleniceksin ömrünün sonuna kadar benim için evlilikten farkı yoktur :)

cok sacma ne alakayani soz aile arasinda olur sevenlerin yuzuk takmasi nisanliyiz diye bilmek icindir ayrica kizi kandirma islemidir neden kizin ailesiyle tanismiyo bence cok sacma

bende çok saçma buluyorum bu şekilde olupta evlenende görmedim henüz :) çıkaracagın bir şeyi takmaya hiç gerek yok

- çocoksuluğundan dolayı zararsız gördüğüm masumane bir kendini kandırış

- genelde en az bir ailenin bazende iki tarafın birden onaylamadığı ilişkilerde görülün bir olay

- iki taraftan birisinin fazlaca karşıcinsten arkadaşı yada dostunun olduğu durumlarda da başvurulur

- namı diğer "segman atmak"

yüzük dediğin büyüklerinin yanında takılandır. arkadaş çevresinde veya kendi arasında takılan değil.. ne kadar bağlılık gösterildiğini ima etseler bile o yüzüğü çıkartıp aynı süre içerisinde başka yüzükleri takanları sevdiğinin yanına gittiğinde takacağı yüzükleri karıştıranlarla karşılaştığım dahi olmuştur. ne kadar kmik birşey de olsa aşk kirletilmeye değmez be hafız?

Pastane sözü dediğimiz durum .Takmaz mıyım takarım (: Saçma gelsede ben bazen saçmalamayı da severim : )

Cok sacma birsey , bir turlu akil erdiremedim. Luzumsuz yasanmisliklar herseyi oyuncak ediyorlar

gereksiz saçma ne yani bi alyans yerini tutacak mı hem öyleyse gitsinler kendi aralarında nikahda kıysınlar ne gerek var düğüne derneğe !

Aileler tarafından resmiyet kazandırılmadıkça gereksiz dediğim durum.

Bkz. Ben bu kadını sahiplendiğimi başka türlü gösteremiyorum, çünkü aklım çalışmıyo.
Bkz. Ben bu adamı elimde tutacak güce sahip değilim. ajljklşhkl

çok ergence bir hareket ... yüzük dediğin bir kere takılır her sevgiliyle takılmaz ve aile arası olmadan olmaz o zaman başın bağlı olmaz arada bir resmiyet yoktur bile.

Geri