Sevgililer gününü yalnız geçirmek

Konu sahibi son olarak 3072 gün önce görüldü
sevgililer gününü yalnız geçirmek

* bugünü gerçekten önemseyen insanların hüzünlü geçirdikleri gün

* sadece tüketim çılgınlığını arttırmak için icat edildiğini düşünen insanların diğer günlerden bir farkı olduğunu düşünmediği ve bu yüzden hiç etkilenmeden yaşadıkları gün

*Bugünü saçma ve gereksiz bulmakla geçirilen gün.

*Yalnızlık can sıkıyor ise , dışarı çıkılmamalı moral bozabilir.

3 senelik gelenek bozulmuyor ve ben yine tek olacağım. :D

25 yıldır öyle oluyoda bu sene arabayla geçiricem.

Sevgililer günü için plan yapıp,hediyenizle sevgilinizle akşam yemeğe gitme hayali kurarken
sevgilinizin aşkım abime gitmem gerek yarın kredi borcunun son günü para almam demesiyle bok edilen birgündür.
Dolayısıyla yalnızsındır.

Bu yaşıma kadar 14 Şubatlar da hiç sevgilim olmadı ve çok mutluyum.

Süper oluyo. Herkes el ele tutmuş gezinirken, sen sahilde tek başınasın. Yemnederim çok özel hissediyosun kendini. Arada boğazın düğümleniyo ama yine de iyi oluyor. Geçen yine züğürt tesellisindeyim...

Yalnızlık Duygusu Bu Günde Tavan Yapar..Defalarca yalnız girdim hiçte o gün için sevgilim olsun diye düşünmedim..
Bu düşünce zaten çok saçma. Sevgilisi olana zaten her zaman sevgililer günü.Olmayanda başının çaresine baksın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sevene her gün özeldir elbet ama ben bu günleri çok seviyorum (:
Yalnız da girilir hem, kendime pasta ısmarlayacağım mesela.Film de izlerim ohh ne ala.

• Beğen
Tepkiler: Han
Rutini hiç bozmuyor, yıllardır yalnız giriyorum :) sevgilili nasıl giriliyor onu da tecrübeli arkadaşlar yazsın.

Biriyle girince ne oluyor ki farkı yok bence.
En güzeli yalnızlık <3

Herkesin hediye almak zorunda hissettigi, hediye alinmaz ise 40 yil kafasina kakilacagi gercegini degistirmeyen giderek kolpalasmis gun. Noel de bile bir ruh vardir noel ruhu ama bu sevgililer gunu adami olmadik durumlara sokan bktan bir ritüel. Emperyalizm dayatmasini da icinden cikarinca cok ici bos.
Sevgililer gunu erkegin mahser gunu, kadinin ise "bakalim beni ne kadar dusunuyormus" unu test etme gunu resmen.

Geri